Szuper szőrtelenítő! Megéri az árát vagy sem?

Ha már az Ön figyelmét is felkeltette a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép, akkor érdemes elolvasnia cikkünket, melyben egy kicsit kielemezzük a készüléket. Ahhoz, hogy helyesen tudjunk dönteni vásárláskor először is meg kell ismerni már kérdéskört.

[wp_ad_camp_1]

Mielőtt vásárolna szőrtelenítőt nézzen utána, hogy az adott készülék mennyi villanást tud leadni. Általában a hónaljra 5-10, bikini vonalra 5-10, teljes lábra 100-200, teljes testre pedig 600-800 villanás kell. 10 alkalommal és évi 1 db utókezeléssel számolva nagyjából 10.000 villanás kell egy ember teljes testének tartós IPL szőrtelenítéséhez. Ennek tudatában olyan gépet érdemes vásárolnia, ami minimum 10.000 villanásra képes.

Fontos tudni, hogy az adott készülékkel hány embert kezelhetünk. A DEESS IPL otthoni szőrtelenítő gép egyik legnagyobb előnye, hogy 50.000 garantált villanást biztosít. Akár 4-en vagy 5-en is használhatják egy családban. Ez más otthoni tartós IPL szőrtelenítő gépre nem igaz.

Tudni kell, hogy az adott készüléknek mekkora a hatékonysága. Ez a villanóablak nagyságától és az egyszeri villanási időtől függ. Ha a készüléknek kicsi az energia sűrűsége, akkor kicsi a hatékonysága is, így egy ilyen géppel akár 12 kezelés is kevés lehet. Az egyszeri villanás idő ugyancsak fontos tényező. Ha ez az rövid, akkor a szőrtüszőt az IPL fény nem tudja rendesen kiirtani, a hatás nem lesz évekig tartós. A vizsgált DEESS IPL otthoni szőrtelenítő gép 15-20 másodperces villanási idővel rendelkezik, ami már megfelelő időtartam.

Összességében tehát elmondható, hogy a DEESS IPL otthoni szőrtelenítő igen is megéri a pénzét, hiszen biztosítja a hosszan tartó szőrtelenséget. Akár barátnőivel közösen is megvásárolhatja, ami által az ár már valóban alacsony lesz, de a minőség, illetve a hatékonyság mégis kifogástalan!