Tegye próbára a Seatone Zöldkagylót a Sportkórház ajánlásával!

A nagyszerű Seatone termékek az első kagylóból készült táplálékkiegészítők voltak a piacon. A Seatone termékek alapja, az Új-Zélandi zöldkagyló, mely speciális körülmények között tenyésztett, taréjos kagyló. Az általunk biztosított Seatone Kapszula az a táplálék kiegészítő készítmény, mely már 35 éve kapható és ezen időszak alatt egyetlen káros mellékhatását sem állapították meg.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi zöldkagyló a Sportkórház ajánlásával szerte a világon beszerezhető, több millió ember élvezi a zöldkagyló jótékony hatásait, melyek közt kiemelten fontos szerepet tölt be a felszabadult, könnyed mozgás, az ízület erősítés és a porcok esetében kifejtett jótékony hatás. A kiváló Seatone Restart kapszula az újra startolást segíti elő, tehát az inak, a szalagok és az izmok sérüléseiből segít felgyógyulni, a lábtörés utáni gyors regenerálódást segíti.

A Seatone Sport Endurance kapszulában kreatin és spirulina alga van jelen az Új-Zélandi zöldkagyló mellett. Ez a készítmény az állóképességet teszi hatékonyabbá. A spirulina a savasodás mértékét csökkenti, amíg a kreatin az izmok energia ellátását optimalizálja.

Ez a rendkívüli hatással bíró zöldkagyló akkor keltette fel a kutatók figyelmét, amikor az új-zélandi őslakosok körében kiderült, hogy ismeretlen betegség a reuma. A minőségi zöldkagyló a Sportkórház ajánlásával ezért kifejezetten ajánlott azok számára akik ízületi bántalmakkal küzdenek és az ízület erősítés így fontos szerepet játszik az életükben.

A Seatone táplálékkiegészítők alapanyagát tehát a taréjos zöldkagyló biztosítja, ami a jelenleg ismert leggazdagabb glükózamin forrás. Az általunk biztosított készítményekben biológiailag aktív glükózamin van jelen, mely lényegében a kötő-támasztó szöveti váz mikro szerkezetét építi vissza, tehát az inak, porcok, szalagok, izmok és a csont élő szöveteinek visszaépítésében elsődleges szerepe van.

Forrás: Minőségi zöldkagyló a Sportkorház ajánlásával