Téli extrém sport, avagy a sítricikli

Itt a tél és hamarosan jön a hó is, ami kedvez a téli sport szerelmeseinek. Számtalan lehetőség kínálkozik, különösen az extrém sport kedvelőinek, akik bátrabb mutatványokat is könnyedén bevállalnak. Ha már Te is unod a hóember építést, a szánkózást, a síelést pedig nem Neked találták ki, viszont bírod az adrenalint, akkor a sítriciklit mindenképpen érdemes kipróbálnod.

[wp_ad_camp_1]

A sítricikli egy norvég találmány, amit a neves North Legion dobott a piacra. Egy nagyszerű találmányról van szó, amely könnyedén leigázza az elődeit, hiszen remek élményt nyújt mindenkinek, aki adrenalin függő. Ha Te is szereted kipróbálni az érdekességeket, illetve újdonságokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod, mivel egy nagyon ütős dologról van szó, ami feledhetetlen élményt tud biztosítani a felhasználók számára. A felépítése nagyon praktikus, sokkal könnyebb vele egyensúlyozni, mint például a síbiciklikkel.

Elől egy, hátul pedig két speciális sítalppal rendelkezik, melyek meg vannak kissé emelve, tehát bármilyen extra mozzanat végrehajtható vele, ezáltal is érdekesebbé téve használatát. Erős alumínium váza gondoskodik arról, hogy bátran belemerje vetni magát az adrenalin vadász a merészebb pályákba is, ne féljen attól, hogy esetlegesen baja esik a járműnek. Rendelkezik két hátsó lábtartóval is, melyeknek az a funkciója, hogy a levegőben is kontrollálni tudjuk a sítriciklit, azaz ott is bátor trükköket lehet bemutatni. A tervezők arra is gondoltak, hogy a felvonózást segítsék, ezért ennek érdekében ellátták egy ezt segítő kis eszközzel.

A sítricikli tehát mindenkit vár, aki szereti a különleges dolgokat és már unja a szokásos téli sportokat, újdonságra vágyik, adrenalin szintjét az egekbe akarja lőni és rendelkezik az ehhez szükséges pénzzel is, hiszen szomorú, de egy igen drága eszközről van szó, amit sajnos nem mindenki engedhet meg magának.