Terhességi kalkulátor segítségével könnyebb

A terhességi kalkulátor egy nagyon hasznos eszköz, hiszen ezáltal többet tudhat meg saját terhességéről. A terhesség szempontjából nagyon fontos az ovuláció vagy másnéven peteérés, ami a menstruáció első két hetében következik be.

A terhességi kalkulátor segítségével könnyen és gyorsan kiszámolhatja, hogy éppen hányadik hétben jár, hogy mikorra várható a szülés, valamint hogy mi a teherbeesés pontos ideje. A terhességi kalkulátornak adja meg a ciklus hosszát, és az utolsó menstruáció kezdetét, a kalkulátor pedig azonnal kiszámítja majd azokat az adatokat, amikre kíváncsi. A menstruációs ciklus a vérzés első napjától kezdődik és tart egészen a következő menstruáció kezdetéig, és ez általában 28 napig tart, de van akinél 27 és van olyan is akinél 29 napig tart egy menstruációs ciklus, hiszen mindenkinek más a szervezete. A terhesség általában 40 hét, ami pontosan 280 nap, ha pedig ismert az utolsó menstruáció dátuma, akkor az időtartamot 38 hétben adjuk meg.

Ha még ennél is több részletet és bővebb leírást olvasna a terhességi kalkulátorról, a terhességről, a peteérésről, vagy meg szeretné tudni, hogy hogyan találhat megfelelő orvost a várandósság gondozásához, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t és itt mindent megtudhat majd ezzel kapcsolatban. Amennyiben kérdések merülnének fel a terhességgel, a kalkulátorral vagy a foglalással kapcsolatban, nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 1 700 1491 telefonszámot és embereink minden kedves érdeklődő kérdésére igyekeznek mihamarabbi választ adni. Próbálja ki terhességi kalkulátorunkat és többet tudhat majd meg saját várandósságáról!