Tetőcserepek egyszerű és gyors felújítása

Sok esetben előfordul, hogy a tetőcserepek műszakilag még átlagos vagy esetleg annál is jobb állapotban vannak, ám esztétikailag már cserére szorulnának, mert nem mutatnak valami jól, öreges, kopottas hatást keltenek. A felújításra kiváló megoldást nyújthat a rendkívüli Isonit GL 20 tetőfesték, mely profi módon eltömíti a hajszálrepedéseket a cserepeken, megakadályozza a moha és alga megtelepedését és így tökéletesen újjá varázsolja a tető színét. Általa kis költséggel, gyorsan és tiszta munkával szinte új cserepeket kaphatunk.

[wp_ad_camp_1]

Az Isonit GL 20 úgy fejlesztették ki, hogy megfelelő legyen a beton- és kerámiacserepek esetében, továbbá a sík- és hullámpala termékek festésére és felújítására is. A tetőfesték színes, bevonattal ellátott vagy natúr felületekre is egyaránt remekül alkalmas. Alkalmazása előtt csupán csak annyit kell tenni, hogy a tetőt letisztítjuk a rátelepedett mohától és algától, ezek után már azonnal fel is vihető a festék ecsettel, hengerrel vagy akinek van, szórópisztollyal.

Az Isonit GL 20 tetőfesték igen sokoldalú és ezért alkalmazásának előnyei is hosszú listát biztosítanak. Többek között a rendkívül rugalmas bevonat eltömíti a hajszálrepedéseket, víztaszító felületet képez a régi tető felületén, általa tartósan szép, megújult színt kap a tető, a bevonat jó páraáteresztő képességű, kiválóan tapad a tetőfedő anyagokra, valamint egyszerűen bedolgozható és nagyon gyorsan szárad és ami fontos rendkívül egyszerű az alkalmazhatósága is.

Fontos tudni, hogy a termék fagyveszélyes, ezért +5 °C alatt nem alkalmazható és a túl gyors száradás sem jó, ezért felhordása +30 °C felett sem javasolt, viszont a felület festés előtt lehet száraz vagy akár enyhén nedves is, továbbá az Isonit tetőfestéket minden esetben két rétegben kell felhordani és a frissen festett felületet eső nem érheti.