Thule RideOn kerékpárhordozó alkatrész

A Thule RideOn egy kerékpárhordozó, amelyet könnyű felszerelni és jól ki lehet használni. Ez a típus a legtöbb fajta vonóhorogra felszerelhető. Gyors billentési funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felszerelt biciklitartó ellenére könnyen ki lehet nyitni a hátsó csomagtér ajtaját. A Thule RideOn 9502 két kerékpárt bír el, a Thule RideOn 9503 pedig hármat, és ezek rögzíthetőek gyors rögzítő pántokkal a vázuknál fogva.

[wp_ad_camp_1]

A Thule RideOn kerékpárhordozó fel van szerelve világítással illetve rendszámtáblatartóval, illetve összehajtható kerékpártartó szerkezettel is, hogy így helyet lehessen spórolni tárolás során. A Thule RideOn lehajtható a kerékpárokkal együtt, amik rajta vannak, így könnyen hozzá lehet férni a csomagtartóhoz és a csomagokhoz is. Bármilyen vonóhorogra rögzíthető biztonságosan. A Thule RideOn 9502 kerékpártartó egy rendkívül praktikus darab, amely 7 pólusú csatlakozóval beköthető a kocsi elektromos világításába. Ez a típus 30 kg-ot bír el, acélból készült, és 9,5 kg súlyú. A Thule RideOn 9503 ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, viszont ez 12 kg súlyú, elbír 45 kg-ot, tehát körülbelül 3 kerékpárt, elektromos csatlakozója 7 pólusú.

Könnyen és biztonságosan rögzíthető bármilyen vonóhorog típusra. Ha több információt szeretne megtudni a Thule RideOn kerékpártartókról, vagy megtekintené a teljes alkatrész kínálatunkat, akkor érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és ügyfélszolgálatunk minden kedves vásárlónk kérdésére válaszol és mindenki rendelkezésére áll azonnal. Válassza a Kovács Autóalkatrészt a legmagasabb minőségű alkatrészekért!