Tini, Tinédzser nőgyógyászat körültekintő szakemberekkel

Tinédzser korban a lányok olyan testi és lelki átalakuláson mennek keresztül, amely nagymértékben befolyásolja viselkedésüket, személyiségük érettségét. Egy olyan ponthoz érkeznek, ahol női életük elkerülhetetlen velejáróival szembesülhetnek. Ezek a velejárók olykor fájdalommal, kellemetlen érzéssel párosulnak.

[wp_ad_camp_1]

A tini, tinédzser nőgyógyászat a Belvárosi Orvosi Centrumban hozzáértéssel rendelkező szakemberek segítségével történik.  Hiszen nemcsak felülvizsgálatot végeznek, hanem az esetleges probléma felmerültével megoldást találnak a tinédzser panaszainak gyógyítására. A tinik számára rengeteg formában előfordulhatnak ilyen panaszok, melyek között a leggyakoribbak a menstruáció rendszertelensége és kimaradása, alhasi fájdalom, hüvelyfolyás, szeméremtesti fájdalmak és a felfázás. A tünetek bekövetkeztével a tinédzserek hajlamosak elzárkózni és szégyenkezni a nőgyógyászati vizsgálat során. A mi kollégáink igyekeznek tapintatosan a tinédzser bizalmába férkőzve oldani a helyzetet és ez által meggátolni az esetleges félelmüket a vizsgálattól.  Ajánlatos évente legalább egyszer elmenni nőgyógyászati felülvizsgálatra a tiniknek is! A Belvárosi Orvosi Centrumban kollégáink körültekintőek, óvatossággal és bizalommal a tinédzserek felé végzik, a felülvizsgálatot. Tudatában annak, hogy mennyire szégyenkezve is érezheti magát egy ilyen vizsgálat alkalmával egy-egy tinédzser.

A tinédzserek hajlamosak sokszor édesanyjuk vagy barátnőik segítségét kérni a női panaszok felmerültével szervezetükben. Ez nem minden esetben helyes, hiszen rengeteg súlyos betegség tünete vezethető vissza női nemi panaszokra. Ezért is legyünk óvatosak! Forduljunk a Belvárosi Orvosi Centrum kiváló szakembereihez, kik több éves tapasztalattal rendelkezve segítenek a gyógyulásban. Hívja a +36308707427-es telefonszámot vagy keressen fel az info@boc.hu email címen további információkért!