Tippek a romantikus Valentin-naphoz

Nem szabad hagyni, hogy a kapcsolatokból kivesszen a romantika, hiszen csak akkor kezdődnek a gondok a legtöbb párkapcsolatban. Különösen most, hogy közeleg a szerelmesek napja érdemes a szokásosnál egy kicsit jobban odafigyelni a párunkra és aranyos meglepetésekkel készülni a számára, újra feléleszteni azt a bizonyos tüzet.

[wp_ad_camp_1]

A meglepetés cetlik igazán aranyosak és mindenki számára jól esnek. Csak annyit kell tenned, hogy előveszel pár kisebb, falra ragasztható cetlit, melyen romantikus üzeneteket hagysz a párodnak. Írhatod Neki, hogy legyen szép a napja, hogy várod haza vagy egyszerűen csak azt, hogy szereted.

Az ételek nagyon fontosak, hiszen azt minden nő tudja, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet a legkönnyebben megfogni. Ha szeretnél kedvezni a számára készítsd el Neki a kedvenc ételét és tálald fel olyan szépen, ahogy csak tudod, esetleg díszítheted azt szív alakú ehető finomságokkal is.

Ha a párod beteg, akkor az még nem azt nem jelenti, hogy veszett a romantika, sőt a helyzetet még az előnyödre is fordíthatod. Ápoljuk mindig odafigyelve és közben próbáljuk felvidítani is akár a zsebkendőre írt kedves üzenetekkel vagy akár nővérkének öltözve.

A fantázia szintén fontos szerepet játszik minden pár életében, hiszen melyik férfi nem örülne annak, ha a párja otthon egy vadító fehérneműben várná. Egy szép, csipkés és kifejezetten szexi fehérnemű mindig eléri a kívánt hatást.

A közös fürdőzés a kádban szintén remek ötlet, ha kedvezni akarunk. Egy fárasztó nap után invitáld bátran egy közös fürdésre és tegyél gyertyákat a kád szélére. A meghitt világítás, a finom illatok a fürdőszobában és a kellemesen meleg víz egészen biztosan jó hatással lesz mindkettőtökre.

Mivel a pezsgő mindig a különleges alkalmakat jelképezi, ezért nyugodtan alkalmazhatod a szerelmesek napján, akár a fürdőzéssel egybekötve is. Készíts a kád szélére vagy az ágy mellé két pohár pezsgőt, ami biztosan mindig jó szolgálatot tesz a hangulat fokozása terén.