Tippek, hogy hova utazzunk télen

Sokan vélekednek úgy, hogy legszívesebben elmenekülnének a hideg télből egy sokkal barátságosabb éghajlatra. Amennyiben Önnek erre van lehetősége, akkor mi mutatunk pár kiváló ajánlatot.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben Ön a napsütés és a csodás tengerpartok szerelmese, akkor a következő ajánlatok Önnek szólnak. Legyen meleg és ne legyen túl drága, akkor Egyiptom lehet a legjobb választás. Ahol a legmorcosabb hónapokban sincs 25 C foknál alacsonyabb hőmérséklet. Az elmúlt években viszont karácsony alkalmával még a 30 C fokot is elérte a hőmérséklet. Amiért még nagyon jó választás lehet, hogy ebben az időszakban a fakultatív programok akár fele árért is megvásárolhatóak. Illetve sokkal jobb lehetőségeink lehetnek, hiszen nem kell tömegekkel megküzdenünk, hogy egyes látnivalókat megtekinthessünk. Ezen felül még kiváló választás lehet Dubai, ahol kicsit borsosabb árakkal kell számolnunk, mint Egyiptomban, viszont egy nagyon szép és luxus környezetbe csöppenhetünk. Itt az átlag hőmérséklet 27-30 C fok közötti.

Ami a biztonsági szintet érinti, azt kell, hogy mondjuk, hogy talán az egyik legbiztonságosabb helyről beszélhetünk ma Dubaial kapcsolatban. Ugyanis a világ egyik legnagyobb üzleti fellegvára, ahol hihetetlenül modern közeg és európai gondolkodás móddal találkozhatunk. Amennyiben a tavaszi időjárást jobban kedveljük, mint a forró nyarat, akkor most ehhez mutatunk tökéletes úti célt. Ha az örök tavaszt keressük, akkor Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura és Lanzarote szigetek tökéletes választás lehetnek. Az ide látogatókat hosszan elnyúló homok strandok, vitorlázásra tökéletes időjárás, és az éjszakai pezsgés mind ide csábítanak. Az itt található hotelek már az egyszerűbb kategóriában is egészen kellemesek, így mindenki bátran válogathat a saját igényeihez mértan.