Tökéletes kavicsburkolat, ami nem süpped, nem szóródik

A kifejezetten mutatós kavicsos sétányok, csúszásmentes parkolók, növényeket élni hagyó vízáteresztő, szellőző felületek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, egyre többen alkalmazzák. Ezek ma már készíthetők a talajoldali határolófelülettel ellátott, áttetsző polipropilén Kavics-Fix méhsejtráccsal, ami erősíti, stabilizálja a kavicsos, murvás felületeket, valamint ami nagyon fontos, hogy megakadályozza a kavics szétszóródását, illetve annak talajba mosódását.

[wp_ad_camp_1]

A klasszikus kavicságyak bár rendkívül kreatívak mégis nagy hátrányuk, hogy a kellő vastagságban terített kavicsos felületen csak nehezen lehet közlekedni, továbbá minden mozgás mély nyomokat is hagy, emellett sokszor okoz problémát az is, hogy a kavics az ágyon kívüli, nem kívánatos helyekre is könnyedén kiszóródik. A kavicsokat ráadásul az altalaj rövid idő alatt el is nyeli, így azt újra és újra csak pótolni kell, ami már nem kifizetődő. A Kavics-Fix viszont mindezen problémát orvosolja, tökéletesen alkalmas a kertek, parkok, sétányok, szociális létesítmények útjaiként, parkolók, játszóterek, behajtók, rézsűk burkolataként, ideiglenes utak kialakítására.

Mivel rugalmas felülettel rendelkezik, így a felszín domborulatait pontosan követi a rácsszerkezet, mely erős, szinte láthatatlan tartószerkezetet ad a kavicsfeltöltésnek. A méhsejtpanelekkel készített felületeken már valóban kényelmesen lehet járni vagy autózni méghozzá anélkül, hogy belesüppedne a cipősarok vagy mély nyomokat hagyna az autók kereke, szétszóródna a kavics.

A Kavics-Fix előnye tehát, hogy gyorsan, könnyen fektethető paneleket biztosít, kerekes eszközökkel vagy akár gépjárművekkel is járható felületet ad, engedi a talajt szellőzni és elvezeti a vizet, nem igényel karbantartást és áttetszősége miatt érvényesül a kavicságy eredeti struktúrája is.