Tökéletes meghívó esküvőre – Amare!

Ha közeleg életében a nagy nap, amikor kimondja a boldogító igent, vagy fergeteges születésnapi zsúrt szervez gyermekének, ha netán boldogan hírt adna babája születéséről ismerőseinek, akkor ehhez elengedhetetlen egy egyedi, stílusos meghívó, értesítő, ami közvetíti az örömhírt.

Szeretettel várunk minden ifjú párt, akik igazán egyedi meghívóval szeretnék meglepni a vendégeket és minden boldog szülőt, aki hírt akar adni gyermeke születéséről! Több éves tapasztalattal, számtalan sikeres és elismert referenciamunka után bátran állítjuk: színvonalas, egyedi szolgáltatással várjuk. Grafikusként számomra a minőség különösen fontos, ezért az általunk készített munka minden apró részlete tökéletesen kidolgozott – a színek harmóniájától a gondos papírválasztásig.

Erről képzett grafikus és képzőművész kollégákkal gondoskodunk. Ahhoz, hogy az esküvői meghívó valóban a fiatal párt tudja képviselni, a kívánt ízlésvilágot, színvilágot tükrözze, javaslunk egy személyes találkozót, ahol megoszthatjuk egymással ötleteinket, megbeszélhetjük a kivitelezés módját. Miután a megbeszéltek alapján elkészítjük a meghívót, akár egy héten belül átadjuk vagy postázzuk Önnek.

Ha tehát egyedi stílust, kiváló minőséget, gyors eredményt szeretne, akkor nálunk a helye! Látogasson el honlapunkra, ahol újabb ötleteket meríthet a már elkészült darabokból, illetve azok kiegészítésével megvalósíthatjuk egyedi elképzeléseit!

Forrás: Meghívó esküvőre