Tökéletes meghívó esküvőre – Amare!

Ha közeleg életében a nagy nap, amikor kimondja a boldogító igent, vagy fergeteges születésnapi zsúrt szervez gyermekének, ha netán boldogan hírt adna babája születéséről ismerőseinek, akkor ehhez elengedhetetlen egy egyedi, stílusos meghívó, értesítő, ami közvetíti az örömhírt.

[wp_ad_camp_1]

Szeretettel várunk minden ifjú párt, akik igazán egyedi meghívóval szeretnék meglepni a vendégeket és minden boldog szülőt, aki hírt akar adni gyermeke születéséről! Több éves tapasztalattal, számtalan sikeres és elismert referenciamunka után bátran állítjuk: színvonalas, egyedi szolgáltatással várjuk. Grafikusként számomra a minőség különösen fontos, ezért az általunk készített munka minden apró részlete tökéletesen kidolgozott – a színek harmóniájától a gondos papírválasztásig.

Erről képzett grafikus és képzőművész kollégákkal gondoskodunk. Ahhoz, hogy az esküvői meghívó valóban a fiatal párt tudja képviselni, a kívánt ízlésvilágot, színvilágot tükrözze, javaslunk egy személyes találkozót, ahol megoszthatjuk egymással ötleteinket, megbeszélhetjük a kivitelezés módját. Miután a megbeszéltek alapján elkészítjük a meghívót, akár egy héten belül átadjuk vagy postázzuk Önnek.

Ha tehát egyedi stílust, kiváló minőséget, gyors eredményt szeretne, akkor nálunk a helye! Látogasson el honlapunkra, ahol újabb ötleteket meríthet a már elkészült darabokból, illetve azok kiegészítésével megvalósíthatjuk egyedi elképzeléseit!

Forrás: Meghívó esküvőre