Török nyaralás az Inviától!

Aki szeret utazni, új kultúrákat megismerni, annak Törökország kihagyhatatlan úti cél! Ha mindössze Isztambult nézzük, már ez a város is rengeteg látnivalóval kecsegtet, nem, hogy az egész ország. Mi mindenképp csak javasolni tudjuk az ide való utazást!

[wp_ad_camp_1]

Török nyaralás egy varázslatos, nem mindennapi helyre az Inviától! A hatalmas mecsetek impozáns látványa, a bazár pezsgő élete, a müezzinek jellegzetes imára hívó elnyújtott éneke mind-mind hatalmas élmény, ráadásul az ember tényleg azt érzi, hogy egy varázslatos világba pottyant. Törökországi látogatásunk előtt érdemes arra készülni, hogy a mecsetekbe illőképp kell felöltözni, így érdemes pár hosszabb ruhát is bedobni a bőröndbe, továbbá egy kendőt is érdemes vinni a hölgyeknek, mivel ennek takarnia kell a vállat és a fejet a mecsetbe lépéskor. Érdemes ezeket a mecseteket belülről is megtekinteni, hiszen elképesztően gyönyörűek. Különösen a Hagia Sophia és a Kék mecset, ezek mindenképp megérnek egy látogatást! Továbbá a híres török bazárba is mindenképp el kell menni!

A török konyha nem igazán kedvez a fogyókúrázóknak, mivel a törökök tudnak enni. Az egy dolog, hogy nagyon finom ételeik vannak, na de az édességeket sem érdemes hanyagolni, mivel azok is igazán finomak. Tény, hogy csokoládé terén nem a legjobbak, azonban a kekszeik elképesztően finomak. Természetesen a híres török kávé és tea sem maradhat ki a felsorolásból. Mi mindenképp csak ajánlani tudjuk! Aki Törökországba utazik, annak bőven akad felfedezni valója, így mi mindenképp azt javasoljuk, hogy több napra menjen, valamint igyekezzen minél inkább felfedezni a helyi látnivalókat és megismerkedni a helyi gasztronómiával! A törökországi utazási ajánlatokat az invia.hu weboldalon találja! Foglalja le még ma törökországi utazását!