Tunézia nyaralás információk

Bármerre utazzon is az ember, előzetesen nem árt tájékozódni, hogy az adott országban ne érjen minket meglepetés, fel legyünk készülve a váratlan eseményekre is. Most egy kicsit kifejtjük, hogy mire érdemes számítani, mit érdemes tudni.

Tunézia nyaralás egy hatalmas élmény, már abban az estben, ha az ember kellőképp felkészült. Tunézia egy csodálatos ország, mindenképp ajánljuk az ide utazást, pár dologgal azonban érdemes tisztában lenni. Ilyen például, hogy aki jót akar magának, az kizárólag bontatlan palackozott csapvizet iszik, mivel az ottani víz vírussal fertőzött. A helyiek szervezete már hozzászokott, azonban a turisták kegyetlen hasmenéssel küzdhetnek, ha kockáztatnak és helyi csapvizet isznak. Nem javasoljuk a nyers zöldségek, saláták, hámozatlan gyümölcsök fogyasztását sem, mivel ezeket nagy valószínűséggel folyó vízzel mosták le. Tunézia muszlim ország, azonban sokkal liberálisabb, mint bármely más arab ország. Itt nem kötelező a nőknek lefedetthajjal járni, azonban arra ügyelni kell, hogy ne legyenek kihívók.

A férfi kísérő nélkül érkező szingli nők, különösen, ha kihívóan öltözködnek és viselkednek, akkor hamar számolniuk kell a tunéziai férfiak rámenős udvarlásával. Természetesen nem tennék, ha mindig kudarcot vallanának, azonban erről szó sincs. Hölgyeim, Önökre van bízva, hogy engednek-e a csábításnak, azonban érdemes tudni, hogy sok tunéziai férfi a házasságot próbálja elérni, hogy letelepedési engedélyhez jusson és később tovább állhasson, például Németországba. A legbiztonságosabb, ha utazási irodával utazik. Mi az invia.hu weboldalt ajánljuk, ahol nagyszerű utazási ajánlatokat talál, továbbá biztos lehet benne, hogy biztonságban fog elutazni és haza térni is.