Tűzvédelmi szabályzat kedvező áron

A tűzvédelem elsősorban a tűz megelőzésére szolgál, majd a tűzoltásra, végül a tűzvizsgálatot foglalja magába. Ezekből a gazdasági társaságoknak a tűzmegelőzés az elsődleges feladatuk. Keresse fel a munkavedelemestuzvedelem.hu oldalt, ismerkedjen meg a Pro Controllers Bt.-vel, melynek szakterülete a munkavédelem és a tűzvédelem.

Tűzvédelmi szabályzat készíttetésére minden gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeknek, a jogi személyeknek és szervezeteknek szüksége van, ha a munkavégzés 5-nél több munkavállalóval folyik, illetve ha ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek. Ezek mellett, ha az fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolásba tartozik. Amennyiben azok a vállalkozások, melyeknek a törvény előírja, hogy tűzvédelmi szabályzattal kell rendelkezniük, és ezt elmulasztják, abban az esetben a Munkavédelmi Főfelügyelőség vagy a Tűzoltóság helyszíni bírságot szabhat ki a felelős vezető személyre, valamint a vállalkozásra, és a felelős személy ellen szabálysértési feljelentést kezdeményezhet. Ezért a magas bírságok és a vállalkozás anyagi biztonsága érdekében, mindenképp gondoskodjunk a tűzvédelmi szabályzatról.

Ha minket választ a vállalkozása tűzvédelmi szabályzatának az elkészítésére, díjmentes szaktanácsadásban részesítjük, valamint a szabályzat elvégzéséért, Magyarország egyik legversenyképesebb ajánlatát fogja kapni. Nálunk a munkavégzés ideje gyors tempóban történik, valamint az elvégzett munkánk teljes mértékben megfelel a hatósági előírásoknak. Ezek mellett a tűzvédelmi szabályzat átadása után, folyamatosan figyeljük az ügyfeleinket érintő jogszabályi változásokat és a cégek dokumentációinak naprakész, szakhatósági ellenőrzésre alkalmas megfelelőséget biztosítunk.