Útépítés a legjobbak által

A családi vállalkozásunkat, még 2008-ban indítottuk el azzal a céllal, melyben ma is működik. A működési területünk első sorban a nyugat-dunántúli régió.

Útépítés a legmagasabb szinteken, magasan szakképzett munkatársak által. A fő profilunk között szerepel az önkormányzatok és cégek megrendelésére történő mindennemű útépítési és fenntartási munkák elvégzése. Amely lehet közút vagy éppen magán célra szolgáló út is. A megrendeléseink jelentős részét 1,2,3,4 számjegyű utak építése tölti ki. Illetve azok fenntartása, továbbá építési munkákhoz kapcsolódó részmunkák. Ilyenek pl. a padkaépítés, árokkialakítás, stb. A profilunk másik része a magánerős megrendelések teljesítése tölti ki, melyek alatt telephelyek, illetve azok belső úthálózatának kiépítését és burkolásár értjük. A legkorszerűbb saját tulajdonban lévő eszközparkkal rendelkezzünk, melyet folyamatosan fejlesztünk. Állandó munkaviszonyban 12 fős szakképzet brigáddal rendelkezünk, melyet mindig az elvégezendő munkálatok nagyságához mérten szükség szerint bővítünk.

Ebből kifolyólag következik az, hogy nagyobb munkálatokat is gond nélkül el tudunk végezni. A munkatársaink részére folytonos képzéseket biztosítunk, melyek által a biztosítva van a részükre a megfelelő szakképesítés a legkorszerűbb eljárásokhoz mérten. Alvállalkozóként megbízható partnerként működünk közre legyen szó útépítésről vagy különféle nagyberuházásokról. Az elvégzett munkánk minőségére a mögöttünk álló sok éves tapasztalat a garancia. Továbbá mindig arra igyekszünk, hogy a megrendelőink számára innovatív és költséghatékony megoldásokat biztosítsunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen bennünket a hunroadkft.hu oldalára kattintva.