Válassz divatos kardigánokat, trendi pulcsikat!

Először is nézzük, hogy idén ősszel milyen színek közül is tudunk válogatni! Sajnos az idei divatot tekintve a színek esetében nem túl összetett kínálat. A pulcsikat, kardigánokat, illetve a blézereket tekintve, könnyebben találsz mintás, valamilyen emblémával ellátott változatot, mint színeset. A szürke, a fekete, a barna, valamint a sötétkék most elsődleges szerephez jutott.

[wp_ad_camp_1]

A nagyméretű ruhadarabok már jó ideje mindenki ruhatárába befurakodták magukat. Nos, nem csak nyáron számítottak igazi slágerdarabnak a stílus alapját képező, nagyméretű topok, hanem ősszel is. Persze a vastagság és a fazon változik. Az oversize pulcsikat bátran hordhatod, épp úgy, mint a könnyű topokat, pólókat, mivel kiválóan illenek a sportos és a nőies viselethez is.

A fazont tekintve az idén kapható pulcsik hosszúságukban is megnőttek. A hossz jóval méretesebb lett az átlagosnál. Az igazán fázósak számára a legideálisabb választásnak bizonyulnak. Az üzletek polcain válogathatunk a térdig, térd fölé érő, tunikaszerű pulcsik sokaságában. Praktikus, hogy ezekből a darabokról nem fog kilógni a derekad, fázni sem fogsz bennük. Érdemes mindenesetre óvatosan bánni velük, ugyanis könnyen kövéríthetnek.

Idén ősszel virágkorukat élik a hosszú kardigánok. A legkülönfélébb stílusú és anyagú kardigánok között válogathatunk, így egészen biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Amíg ősszel jól viselhetőek, addig télen már nem lesznek túl praktikusak, mert muszáj hosszú kabátot felvenni hozzájuk, vagy külön kell őket magunkkal vinni a benti öltözékhez.

Természetesen a rövidebb kardigánok is minden eddiginél divatosabbak. Egy trendi nő ruhatárából ezek a darabok nem hiányozhatnak, ugyanis nem csupán a hideg hónapokban viselhetőek, a nyári estéken is megállják a helyüket. A klasszikus, azaz az elől gombolható kardigánokon felül nagy a választék az egyedi szabásokat tekintve is.