Válassz megfelelő ápoló termékeket a hideg hónapokra!

A téli száraz és hideg időjárás miatt bőrünk kiszárad, elveszíti energiáját, fényét. Szerencsére ma már számos kozmetikum kínál segítséget, hogy bőrünket újra élettel telivé tudjuk varázsolni. Az Amway új termékei is erre kínálnak megoldást. A Hand Series Kéz- és Körömápoló Krém, valamint a Nutrilite Kalcium-, Magnézium, D-Vitamin Plus gondoskodnak a testi-lelki felüdülésről is. Csak választanod kell a sokoldalú kínálatból!

[wp_ad_camp_1]

A sokoldalú és kifejezetten hatékony Hand Series kéz- és körömápoló krémmel valóban megőrizheti bőre puhaságát és annak ápoltságát, ami bizony a hideg miatt nem egyszerű, sőt a legtöbb termék csődöt is mond, vagy csak temérdek mennyiség felhasználása után nyújt segítséget. Ez a kiváló termék argánolajat tartalmaz, amiről tudni kell, hogy segít pótolni az elveszett nedvességet a bőrben, és így visszaadja a bőr rugalmasságát, avagy intenzív ápolást biztosít, míg az E-vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns hatású is.

A remek Nutrilite Kalcium-, Magnézium, D-vitamin Plus egy olyan étrend-kiegészítő, amit érdemes megismerni! A termék három természetes forrásból származó tápanyagot, avagy kalciumot, magnéziumot és D-vitamint tartalmaz. Azt már tudjuk, hogy a kalcium nélkülözhetetlen a csontok egészségéhez, de tudni kell azt is, hogy a magnézium az izmok és az idegrendszer normál működéséhez járul hozzá hatékonyan, amíg a tabletta D-vitamin tartalma által biztosítja a kalcium megfelelő felszívódását a szervezetben.

Válogass bátran az általunk ajánlott termékekből, vagy más készítmények közül, de arra mindenképp érdemes ügyelni, hogy télen az intenzív ápolást biztosító készítmények mellett tedd le a voksod, melyek által bőröd valóban megkapja a szükséges tápanyagokat és az nem fog kiszáradni, nem veszít szépségéből a hideg hónapokban sem!