Válassz menő színeket téli szettedbe

A téli szezonnak több kedvelt színe is van, de ki kell emelnünk az utóbbi idő sztárját, akkor egyértelműen a teve-barna lenne az. A barnának ez a  különleges tónusa azért olyan népszerű az idei férfi divatban, mert sokkal markánsabb, és férfiasabb, mint a barna halványabb árnyalatai, amik inkább a bézs, és a krémszínek felé húznak, de mégsem olyan rideg, mint a sötétbarna. Előnye, hogy lényegében földszín, így könnyen kombinálható a már meglévő ruhadarabjainkkal.

[wp_ad_camp_1]

Az elmúlt időszak egyik legkedvesebb árnyalata még a zöld, ebből is főleg a kicsit hidegebb, és katonás khaki. Ez a szín igazán férfias, és szerencsére remekül passzol a teve-barna sötétebb, és világosabb változataihoz is egyaránt. Teljes összhangot teremthetsz a megjelenésedben, ha a feltűnő teve-barna öltönykabátodat zöld nyakkendővel teszed még érdekesebbé. Túlzásba azért ne ess a zölddel, mert ez a szín is éppolyan feltűnő, mint a teve-barna.

Az idei szezon másik slágerszíne a szürke, ami elsöprő sikert aratott az elmúlt időszakban a kifutókon. Semlegessége végett egyszerűen minden színhez passzol. Nem kivétel így ez alól a teve-barna sem. A két szín együtt igazán különleges és markáns megjelenést kölcsönöz. A divat szerint a teve-barnához passzol a világosszürke is, mégis első próbálkozásnak válaszd a sötétebb tónusokat. Ha belejöttél a dologba, akkor jöhet a teve-barna, a világosszürke és a fehér triója.

Az eddig is kedvelt sötétkék az idei téli szezonban teljesedik ki igazán. Persze nem csak az évszakhoz, a teve-barnához is csodásan passzol. A klasszikus farmer, vagy egy sötétkék nadrág mellé tökéletesen illik a teve-barna, de ha inkább a földszínű kabát mellett voksolsz, akkor ahhoz egész nyugodtan társíthatsz például egy világoskék inget. A kék kiegészítők formájában is passzol a nagyobb testfelületet beborító teve-barna mellé.