Válassza az inverteres klímát, válassza a kényelmet!

Ma már a legtöbb ember számára klíma berendezés nélkül elképzelhetetlennek tűnik a nyári kánikula átvészelése. Az üzletekben a klímák számos típusa adott, de ha Ön is a tökéletes megoldást keresi, akkor még az inverteres klíma az igazi megoldás, ami nem csak hűt, de fűt is! A téli hidegben fűtésre és a nyári melegben hűtésre is egyaránt alkalmazható inverteres klíma garantáltan elnyeri tetszését!

[wp_ad_camp_1]

Fisher inverteres klíma 6 év garanciával
Fisher inverteres klíma 6 év garanciával

A mai korszerű inverteres klíma berendezések igazán nagy kényelmet biztosítanak a felhasználók számára, ugyanis a klímatulajdonos feladata mindössze csak annyi, hogy az adott távirányító segítségével beállítja a kívánt hőmérsékletet. Minden egyéb tennivalót elvégeznek a szakemberek beszerelés során, illetve maga a klíma berendezés.

Csendes működésű inverteres klíma a hálószobába
Csendes működésű inverteres klíma a hálószobába

Az inverteres klíma fő előnye a rendkívül energiatakarékos működés. Az alacsony áramfogyasztásnak köszönhetően régebbi elektromos hálózaton is tökéletesen működik. Fontos tudni, hogy amíg a legtöbb hagyományos klíma időnként kikapcsol, majd bekapcsol a hőmérséklet-tartomány biztosítására. Egy korszerű inverteres klíma folyamatos, enyhe emeléssel vagy csökkentéssel éri el a beprogramozott hőmérséklet tartását, így nem terheli a szervezetet.

Energiatakarékos inverteres klíma az irodákba
Energiatakarékos inverteres klíma az irodákba

Az általunk biztosított inverteres klíma egy forradalmian új működési elvet követ, ami által az üzemeltetési költségek akár 40 százalékos csökkenése is lehetővé válik. Mindemellett az inverteres készülékek hihetetlenül csendes, szinte nem is hallható a működése. Ezért a hálószobában is használható anélkül, hogy megzavarná a nyugalmat.

Amennyiben tehát szeretne biztosra menni és olyan klímát beszereltetni otthonába vagy irodájába, ami minden elvárásának tökéletesen eleget tesz, akkor válasszon inverteres klíma berendezést, mely egész évben hű társa lesz! Az Alarm & Automatic System Kft áll rendelkezésére minőségi inverteres klímákkal és kedvező árakkal!