Válasszon tudatosan lakáshitelt, mi segítünk!

Amennyiben szeretne már végre saját lakást, de egyszerűen képtelen annyi pénz félre tenni, amennyi egy lakás azonnali kifizetéséhez szükséges, akkor a legjobb, amit tehet, hogy a hitel mellett dönt. Ez eddig teljesen rendben is van, manapság a legtöbben a bankok segítségével jutnak hozzá otthonukhoz. Ami viszont nagyon fontos az a hitel milyensége, hiszen más és más feltételek mellett lehet őket igényelni.

[wp_ad_camp_1]

A megfelelő lakáshitel kiválasztása az a kérdés, amire szakértői csapatunk ad választ. Igyekszünk speciálisan kialakított kalkulátorunk segítségével minél pontosabb és azonnali választ adni. Mivel nem kevesebb, mint tizenöt bank ajánlatát hasonlítjuk össze, így biztos lehet abban is, hogy független szakértőként az elképzelései, az igényei és a lehetőségei számára leginkább megfelelő lakáshitelt tudjuk felkínálni. Önnek épp csak annyit kell tennie, hogy a lakáshitel kalkulátor számára megadja a kért adatokat és a kis program máris számol, máris rangsorba helyezi az egyes bankok ajánlatait.

Mindezek mellett, hogy még inkább megkönnyítsük a dolgát, a Bankmonitor.hu útjára indította a  Tudatoshitel elnevezésű alkalmazását. A program minden kérdésre választ ad a lakáshitellel kapcsolatosan, amit eddig hiába tett fel. Az alkalmazás  számszerű, avagy konkrét válaszokat ad arra is például, hogy mi történhet a hitellel a felvételét követő tíz vagy akár húsz elteltével. A pénztárcát érintő kérdések sem maradnak tehát válasz nélkül, ha hozzánk fordul.

Használja ki Ön is ingyenes alkalmazásainkat és éljen a lakáshitel kalkulátor, valamint a Tudatoshitel adta gyors, megbízható és szakértői segítségével! A Bankmonitor.hu számára az a fontos, hogy választ adjon, hogy segítsen olyan kérdésekben is, melyek terén másra nem számíthat. Keresse fel honlapunkat, ahol mindig készséggel állunk rendelkezésére!