Valeo alkatrészek széles tárháza

Ablaktörlők, kuplungalkatrészek, szűrők, autó elektronika, világítás, izzó, generátor, önindító, gyújtásalkatrészek, hűtő-fűtő klíma alkatrészek, üzemanyagrendszerek, stb. A legkülönfélébb alkatrészeket kínáljuk a vásárlóink részére.

Valeo alkatrészek széles tárháza várja. Melyek magas minőséget nyújtanak, viszont kedvező áron megvásárolhatóak. A cég küldetésének érzi, hogy folyamatos és fenntartható vállalati fejlődést biztosítson. A kutatás és fejlesztés, illetve a termelés között szoros együttműködés hozzásegíti a vevő kiszolgálás magas szintjének az elérését. Ezen felül a cég folyamatosan arra törekszik, hogy magas szakértelmű, fejlett technológiák által, biztosítsa egy kiváló munkahely keretein belül a magas minőségű termékek előállítását. Egy francia cégről beszélhetünk, amely a mechanikus és az elektronikus alkatrészek gyártására szakosodott. Továbbá elmondhatjuk róla, hogy az autóipar ötödik legnagyobb beszállítójáról beszélhetünk. A Valeo cég elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek, így ennek érdekében nagyon sok mindent meg is tesz. Főleg az innovatív technológia kidolgozásán fáradozik legtöbbet.

A Valeo cégről elmondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb független autóipari beszállító. Többek között meg kell említeni Volvo, Mercedes, Porsche, Renault, Fiat, Opel, Daimler-Crysler, Volkwagen, BMW, GM, Iveco, Scania, Ford, ZT, Audi, Seat, JCB márkákat, melyekkel mind együtt dolgoznak. Napról, napra fejlesztik és bővítik a tevékenységi köreiket, így egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek erre. A folyamatosan arra törekszik, hogy az általuk legyártott alkatrészek minél hosszabb élettartamúak legyenek és jobb minőségben készítsék el őket. A sikerről a hosszú fennállásuk árulkodik.