Varázslatos fólia kiemelkedő hővisszaverő képességgel

Szerencsére számtalan lehetőség és megannyi megoldás közól válogathatnak mindazok, akik szeretnék otthonukat hatékonyan szigetelni, hiszen rengeteg termék adott ezen a téren. Az egyik legkiválóbb tulajdonságokkal bíró szigetelő anyag a SuperQuilt 19 rétegű hő- és fényvisszaverő polietilén/alumembrán hőszigetelő fólia.

[wp_ad_camp_1]

A fóliában a hővisszaverő rétegeket egy különlegesen kifejlesztett, speciális poliészter hőszigetelő szövetrétegek választják el egymástól, továbbá annak érdekében, hogy a fólia hőszigetelő képessége egy csöppet sem csökkenjen, a SuperQuilt rétegek laza összefogása nem a már jól megszokott varrással történik.

A sokoldalú multifólia hőszigetelő képessége igazán rendkívüli az egészen kis értékű vastagságához képest. Ez az alkalmazott anyagok egyedülálló kombinációjának köszönhető. A fólia mindemellett még az infravörös sugárzást is rendkívül hatékonyan tükrözi vissza, ami azt jelenti, hogy a SuperQuilt nem csak télen segít, hogy spórolni tudjunk a fűtéssel, kevesebb hőenergiával is meleget tudjunk teremteni otthonunkban, hanem nyáron is véd a túlmelegedés ellen, tehát még a légkondicionáló használatát is minimalizálni tudjuk általa.

A gyártó számításokat is végzett természetesen, tehát az YBS Insulation számításai szerint egyetlen réteg SuperQuilt fólia hőszigetelés körülbelül nem kevesebb, mint 12 cm vastag üveggyapottal vagy körülbelül 6 cm PUR-táblaszigeteléssel ér fel.

Aki tehát még nem szigetelte otthonát és most gondolkodik a különféle termékek között, nem tud választani, de egyszerű és gyors megoldást keres, ami kifejezetten hatékony, annak érdemes megfontolnia ezt a szuper fóliát, ami egyaránt alkalmazható tetőben, falban és még padlón is, ami ezáltal máris különlegessé tudja tenni.