Várja Önt is a BIX2 forradalmian új szerver szolgáltatásokkal

Számtalan esetben problémát okoz, ha valaki nem teljesen megbízható, nem stabil céget bíz meg a szerver hosting, a szerver bérlés vagy a virtuális szerver szolgáltatással, hiszen egy apróbb fennakadás is jelentős veszteségeket jelenthet a folyékony munkamenetben. Ha Ön is olyan szolgáltatót keres aki számára valóban az ügyfél és annak igényei szerepelnek az első helyen, akkor mindenképpen érdemes megismernie a méltán elismert BIX2 cég páratlan és forradalmian új ajánlatait a szerver hoszting, a szerver bérlés és a vps terén!

[wp_ad_camp_1]

A BIX2 kiválósága nem csak abban rejlik, hogy hatékony szolgáltatásokat nyújt az említett feladatok terén és olyan egy 24 órában elérhető szerver termeket biztosít, melyek valóban ideális környezetet adnak a gépek számár, hanem legfőképp abban, hogy a fejlesztések és újítások terén mindig az élen jár és ezáltal ügyfelei biztosak lehetnek benne, hogy a legmodernebb technikával dolgozhatnak.

A legújabb fejlesztésük egy iPone-ra letölthető alkalmazás, ami lehetővé teszi a távolról is irányítható szerver hosting, szerver bérlés vagy virtuális szerver szolgáltatást. Az alkalmazás révén bármikor és bárhonnan elérhetőek a szerver gépek, így megtakarítható az az idő és pénz, amit a szervertermekhez való utazásra szánna. Az ingyenes alkalmazás által mobilkészülékéről többek között ki és be tudja kapcsolni a szervert, VNC konzolt tud igényelni, valamint mivel a BIX2 szerverhez vagy vps-hez tartoznak különféle statisztikák, így azok is bármikor elérhetőek és még sorolhatnánk tovább, hiszen a lista hosszú.

Forduljon Ön is a BIX2 céghez a valós idejű szerver szolgáltatások érdekében és tegye próbára azt az ingyenes alkalmazást, mellyel garantáltan elégedett lesz! A megbízható szerver hosting, a szerver bérlés és a virtuális szerver is nálunk várja a legjobb és legújabb lehetőségekkel!

Forrás: Szerver bérlés