Vásároljon a szilárdtüzelésű berendezésekhez hatékony égésjavítót!

A praktikus Aeropur koromtalanító kályhák, kandallók és kazánok tűzterének és füstcsövének koromtalanítására, valamint a nedves tűzifa okozta kátrányos lerakódások eltávolítására tökéletesen alkalmas adalékanyag. A termék folyamatos használatával 2-5 százalék tüzelőanyag-megtakarítás érhető el, sőt a rossz minőségű szenek is sokkal jobb hatásfokkal tüzelhetők el segítségével.

[wp_ad_camp_1]

Egyik nagy előnye, hogy bármilyen szilárd tüzelésű fűtőberendezésben használható. Az Aeropur kis adagokban történő rendszeres adagolása biztosan meggátolja az égés során keletkező korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását a tűztérben, továbbá a füstjáratokban és a kéményben is. Ez még nem minden, hiszen hatására a már lerakódott szennyeződések is fellazulnak, leválnak és aztán szürke pernye formájában a kémény koromzsákjában és a füstjárataiban gyűlnek össze. A nagyszerű adalékanyag alkalmazásával a kémény tisztaságának ellenőrzésére évente mindössze csak egy alkalommal van szükség.

A praktikus Aeropur mindezek mellett csökkenti a kén-oxidok kialakulását, ezért környezetkímélő hatása sem elhanyagolható, mindenképp szem előtt kell tartani! A fantasztikus Aeropur a tüzelőberendezés fémszerkezetét nem korrodálja, sőt még a tűzteret határoló samott is kevésbé repedezik meg, így a berendezések felújítási ciklusideje növekszik.

A szén tüzelés estén, amikor felülről történik a begyújtás, akkor a terméket szénhez keverjük hozzá, ugyanis az Aeropurt. Ebben az esetben 3-6dkg/10kg adalékanyagot használjon. A fatüzelés estén is az izzó parázshoz kell adagolni az anyagot, de itt az arány 3-5 dkg/10 kg-ként, viszont kátrányosodás esetén emelni kell az adagot. Fontos, hogy hatását csak folyamatos használat esetén fejti ki, tehát alkalmazza rendszeresen, hogy segítségére legyen!