Vásároljon a szilárdtüzelésű berendezésekhez hatékony égésjavítót!

A praktikus Aeropur koromtalanító kályhák, kandallók és kazánok tűzterének és füstcsövének koromtalanítására, valamint a nedves tűzifa okozta kátrányos lerakódások eltávolítására tökéletesen alkalmas adalékanyag. A termék folyamatos használatával 2-5 százalék tüzelőanyag-megtakarítás érhető el, sőt a rossz minőségű szenek is sokkal jobb hatásfokkal tüzelhetők el segítségével.

Egyik nagy előnye, hogy bármilyen szilárd tüzelésű fűtőberendezésben használható. Az Aeropur kis adagokban történő rendszeres adagolása biztosan meggátolja az égés során keletkező korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását a tűztérben, továbbá a füstjáratokban és a kéményben is. Ez még nem minden, hiszen hatására a már lerakódott szennyeződések is fellazulnak, leválnak és aztán szürke pernye formájában a kémény koromzsákjában és a füstjárataiban gyűlnek össze. A nagyszerű adalékanyag alkalmazásával a kémény tisztaságának ellenőrzésére évente mindössze csak egy alkalommal van szükség.

A praktikus Aeropur mindezek mellett csökkenti a kén-oxidok kialakulását, ezért környezetkímélő hatása sem elhanyagolható, mindenképp szem előtt kell tartani! A fantasztikus Aeropur a tüzelőberendezés fémszerkezetét nem korrodálja, sőt még a tűzteret határoló samott is kevésbé repedezik meg, így a berendezések felújítási ciklusideje növekszik.

A szén tüzelés estén, amikor felülről történik a begyújtás, akkor a terméket szénhez keverjük hozzá, ugyanis az Aeropurt. Ebben az esetben 3-6dkg/10kg adalékanyagot használjon. A fatüzelés estén is az izzó parázshoz kell adagolni az anyagot, de itt az arány 3-5 dkg/10 kg-ként, viszont kátrányosodás esetén emelni kell az adagot. Fontos, hogy hatását csak folyamatos használat esetén fejti ki, tehát alkalmazza rendszeresen, hogy segítségére legyen!