Washington legszebb kisvárosai

Washington Kanada határán fekszik és részben hegyekből, sűrű erdökből és bonyolult partvidékekből áll, ráadásul minden természeti szépséggel rendelkezik, amit Amerika csendes-óceáni északnyugati részén kívánni lehet. Történelme a halászatban, a fakitermelésben és a bányászatban gyökerezik, és a washingtoni kisvárosok ma is úgy viselkednek, mint  múltjaik gazdagsága.

[wp_ad_camp_1]

1891-ben hivatalosan városává vált Anacortes a Skidit megyei Fidalgo-szigeten található. Anacortes a vízzel és a kis szigetekkel együtt a Washington állam komp kikötőjeként ismert, ahol olyan közeli helyekre lehet eljutni, mint például San Juan-sziget, vagy éppen a Vancouver-sziget, Kanadában. Ez a kisváros az Erie-hegyről ismert, ami a túrázásra és a festői ösvények gyaloglására kiválóan alkalmas, ráadásul a hegyekre és a vízre néző kilátás lélegzetelállító. Ha a történelemről szeretne megtudni többet, akkor látogasson el az Anacortes Wt Preston Múzeumba, ahol egy ritka és történelmi gőzhajó is felfedezhető. A gyönyörű Bainbridge-sziget az elmúlt években nagy hírnévnek örvendett, mivel szerepel az amerikai TV-sorozat Grey’s Klinika sorozatban.

A város nemcsak a show rajongóinak helyszíne, hanem azoknak is, akik Seattle belvárosától fél órán át utaznak komppal, hogy időt töltsenek a vízparti városban. A Bainbridge-sziget a szabadtér szerelmeseinek ideális menedékhelye. A kerékpárkölcsönzés a város körül, és a Bainbridge-sziget egyik elegáns éttermének fellátogatása elmulaszthatatlan program. A Whidbey-szigeten található Coupeville Penn Cove déli partján fekszik, és ez Washington második legrégebbi városa. A 1850-ben a szigetet alapító Thomas Coupe után a város gazdag történelmi épületekkel gazdagodott. A város vízparti területe, ahol a 19. századi tölgyházak közül sokan láthatók, csodaszép látvány nyújt.