Wc duguláselhárítás szakszerűen

A wc dugulások szempontjából az egyik legkényesebb terület. Használatát nem hogy napokra, de órákra sem lehet mellőzni egy lakásban vagy irodában. A duguláselhárítás III. kerület valamennyi részén a hívást követően 1 órán belül garantáltan elérhető, így a probléma gyorsan megszüntethető.

[wp_ad_camp_1]

A III. kerület utcáiban olyan szakemberekkel történik a dugulások elhárítása, akik több évtizede foglalkoznak vízvezeték szereléssel. Professzionális eszközökkel – köztük a legkorszerűbb eljárást jelentő csőkamerával – végzik a dugulások elhárítását, legyenek azok bel- vagy kültérben. A dugulás elhárítók III. kerület területén nap mint nap találkoznak eldugult wc-kkel, melyeknek lefolyóját beleesett tárgyak vagy a meggondolatlanul leöblített babatörlők, vattacsomók zárják el.

A vízszerelőket legtöbbször már csak azt követően hívják ki, hogy a házi praktikák, mint a szódabikarbóna vagy a vegyszerek csődöt mondtak. Gyakori, hogy a wc dugulásának megszüntetését spirállal is megpróbálják, ám a duguláselhárítás III. kerület munkatársai ettől óva intenek, hiszen ehhez az esetek nagy részében a wc-csésze leszerelésére van szükség, különben a csésze könnyen eltörhet.