Webáruház bérlés a Minibolt-on keresztül!

Nem tud, vagy nem szeretne üzlethelyiséget bérelni termékei forgalmazására? Mi tudjuk a megoldást: kereskedjen a weben. Először el kell döntenie a saját webáruháza lesz-e vagy a webáruház bérlést választja, majd nem kell mást tennie csak vállalkozása tevékenységei közé fel kell vennie a csomagküldő, internetes kiskereskedelem tevékenységi körét.

 [wp_ad_camp_1]

Ha nem igazán jártas számítástechnikában illetve a számítógép kezelésben, feltétlenül olyan webáruház bérlési rendszert kell választania, aminek nem túl bonyolult az adminisztrációs rendszere és felülete, ahol lépésről lépésre megismerkedhet egy webáruház adminisztrációs rendszerével és meggyőződhet praktikus Ön számára is egyszerű kezelhetőségével.

Ha a Minibolt webáruház készítés rendszerébe regisztrál, készítünk Önnek egy demo áruházat és végigvezetjük az adminisztrálás teljes folyamatán, minden kötelezettség nélkül. Amennyiben megfelel Önnek, kívánságára elkészítjük és beüzemeljük portálját. Kívánsága szerint felépítjük termékstruktúráját, amit később Ön szükség szerint bővíthet vagy átalakíthat igény szerint. Az egyes termékekhez, ha kell, tulajdonságokat rendelünk és felépítjük a menürendszereket is, kívánságára beállítjuk a készletkezelést és segítünk, ha képgalériát kíván létrehozni.

Lehetőség van egy főoldali slideshow vagyis diavetítés sávnak a megjelenítésére is, ahol képekben is bemutathatja és ezzel még vonzóbbá teheti vállalkozását. Kérésére ennek megszerkesztésében is segítünk. Ha vállalkozásának még nincs logója, mi ötlete alapján elkészítjük és beépítjük webáruházába.

Folyamatos konzultációt biztosítunk az oldal megjelenésének és funkcióinak kialakításakor, de a későbbiek folyamán is költségmentesen folyamatosan a rendelkezésére állunk, segítve Önt webáruházának biztonságos és zökkenőmentes üzemeltetésében. Portáljának korlátlan tárhelyet, adatforgalmat és postafiókot biztosítunk, segítünk kiválasztani a megfelelő domain nevet és regisztráljuk Önnek. Amennyiben a későbbiek során, igényt tart rá vállaljuk a webáruház fejlesztését is.