Womás csatornatisztítás, a hatékonyság védnöke

A különféle lefolyók a napi igénybevétel miatt időnként részlegesen, vagy teljesen eldugulhatnak. Ha egy oda nem illő tárgy fennakad valahol a csőrendszerben, akkor a dugulási probléma szinte azonnal meg is jelenik. Amennyiben tehát úgy látja, hogy csak lassan, vagy akár egyáltalán nem akar lefolyni a víz, akkor mindenképpen duguláselhárításra van szükség.

[wp_ad_camp_1]

A szakember woma csatornatisztítás által, modern módszerekkel megoldást hoz a dugulás problémájára. Ha tehát a dugulás nem orvosolható már házi ügyeskedésekkel, akkor bizony be kell látni, hogy tapasztalt szakemberre van szüksége, aki a duguláselhárítást speciális eszközzel, tartósan biztosítani tudja. Ezen profi tisztító eszközök egyike a woma, ami egy kimondottan csatornatisztításra kifejlesztett, magas nyomással rendelkező berendezés.

A woma szivattyúját egy motor hajtja meg. Ezután a nagynyomású tömlő által mozgatott speciális fej megtisztítja a csatornát. Működése során a tartályból érkező vizet a nagynyomású szivattyú egy speciális fej forgatásával hátrafelé tolja. Amikor a tömlőt visszahúzzuk, akkor a magasnyomású víz a szennyeződést a tisztítóakna felé tereli. A hordalék aknából való eltávolítása már igazán egyszerű.

Forduljon hozzánk, hiszen a womás csatornatisztító eszköz számára bizony nincs lehetetlen! Bízzon szakértelmünkben, mi a dugulás elhárítása során nagyon gyorsan és célzottan megszüntetjük a problémát előidéző szennyeződést!