WordPress weboldal készítés olcsón!

A WordPress egy nyílt forráskódú keretrendszer, aminek segítségével weboldalakat lehet szerkeszteni. A WordPress rendszer annyit jelent, hogy weboldal szerkesztéskor nem kell a nulláról kezdeni, hiszen már adott az alap váz, és így sokkal hamarabb elkészülnek a weboldalak, mintha egy programozóra bízta volna a munkát.

[wp_ad_camp_1]

A WordPress weboldal készítés tehát nem egy bonyolult dolog, de így is mindenképpen szükséges egy szakértő informatikus ahhoz, hogy a kívánt weboldal ténylegesen sikeres lehessen. Mivel már megvan az alap váz, már nem kell mást tenni, csak a grafikát, a szöveget illetve a képeket kell kialakítani, valamint szükséges elvégezni a keresőoptimalizáló beállításokat is. A keresőoptimalizálás azt jelenti, hogy odavonzzuk a weboldalhoz azt a közönséget, akiket kifejezetten a weboldal témája érdekelhet. A WordPress rendkívül felhasználóbarát felület, ami azt jelenti, hogy ha tudjuk használni a Word-öt, akkor könnyen fel tudjuk tölteni a weboldalra képeinket és szövegeinket is.

Mészáros Barna, a Pixelhuszár vezetője már 10 éve foglalkozik weboldal készítéssel, és azóta már 150 weboldalt készített, csakis a legnagyobb cégeknek. Ezeknek a weboldalaknak évente 2 millió látogatójuk van, tehát ha a Pixelhuszárt választja, garantált lesz a siker. Nagyon fontos továbbá a weboldalakat a telefonokra is optimalizáltatni, amit a Pixelhuszárnál szintén igényelni lehet. Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról és cégünkről, keresse fel bátran weboldalunkat, a pixelhuszar.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a barna@pixelhuszar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 506 1125 telefonszámot. Válassza tehát a Pixelhuszárt, ha weboldal készítés előtt áll, és a vezető, Mészáros barna precizitással és profizmussal végzi el a munkát.