Zadar riviéra szállásai

A Zadar riviéra manapság egy igen elterjedt és népszerű nyaralóhely, hiszen rengeteg stranddal, étteremmel, turisztikai látványossággal, valamint szebbnél szebb tájakkal van tele, tehát érthető, hogy mindenki ide vágyik. Zadar riviérán még a víz is tiszta, a tengerpart pedig homokos, így egész nap élvezheti a strandokat és pihenhet amennyit csak szeretne.

Zadar riviéra szállásai elérhetőek teljes egészében a szallaskeres.hu weboldalon, tehát ha ön is Zadar riviérán szeretne nyaralni családjával, vagy barátaival, akkor itt a helye nálunk, itt jobbnál jobb szállásokat talál majd legyen az apartman, teljes ház vagy csak egy szoba. Weboldalunkon a kereső könnyíti meg a szállás kiválasztását, hiszen csak meg kell adnia nekünk, hogy hány fővel érkezik, hogy milyent típusú szállást szeretne, valamint azt, hogy mikor érkezik és mikor távozik. Weboldalunkon több Zadar riviérai szállást is megtekinthet, ezért megéri nálunk szétnézni. Az Apartman Ankica 2 hálószobával rendelkezik, ami befogad akár 5 főt is. Az apartman 150 méterre található a legközelebbi strandtól, 200 méterre tőle található egy étterem, valamint 12 kilométerre van a repülőtér. A lakásban van parkolásra is lehetőség, hiszen az udvaron van elég hely, ahol akár a gyerekek is játszhatnak. Az apartman részben a kertre néz, részben pedig a tengerre ezért egy festői táj fog majd a szeme elé tárulni ha kinéz az erkélyen. A lakásban teljesen ingyenes az internethozzáférés, van terasz, nappali, fürdőszoba és konyha is. A konyha jól felszerelt, van mosogató, asztal, székek, főzőlap, sütő, hűtőszekrény, fagyasztó és kávéfőző is.

Az Apartman Ankica A1 Zadar riviérai apartman hasonló az előzőhöz. Az apartman egy hálószobával rendelkezik és négy főt képes befogadni. Az apartmanban az ágyak mellett két pótágy is található, tehát kényelmesen megfér majd a lakásban az egész család. A konyha a nappali, illetve az étkező ugyanabban a szobában találhatóak, és az erkélyre a kijárat a nappaliból nyílik. Az árhoz már hozzátartozik a légkondicionáló használata is, valamint a dohányzás is megengedett a lakásban. A fürdőszoba a lakásban jól felszerelt, van fürdőkád, zuhanysarok, illetve hajszárító is. A háziállatok a lakásban nem engedélyezettek. A konyha rendelkezik kávéfőzővel, főzőlappal, hűtőszekrény, asztal és székek is. Az apartman egy nagyon kellemes és csendes környéken található ezért érdemes ezt az apartmant választani ha családostól szeretne nyaralni menni. A Zadar riviérai nyaralók mind kényelmesek és modern berendezésekkel rendelkeznek, tehát bármelyiket is választja, kellemes nyaralásban lesz része, hiszen mindenhol van internethozzáférs, valamint TV is, így nem lesz elzárva a világ elől. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna a Zadar riviérai szállásokról, akkor erre is van lehetősége, csak bátran látogassa fel weboldalunkat a szallaskeres.hu-t, ahol elérhető lesz a teljes szállás kínálat az árakkal, illetve az illusztrációkkal együtt tehát ha weboldalunkra kattint, akkor garantáltan percek alatt talál majd olyan szállást, amilyenre vágyik. Weboldalunkon minden szállásnál külön megtekintheti, hogy egy éjszaka mennyibe kerül, így könnyen ki tudja majd előre számítani, hogy mennyibe fog kerülni a nyaralás amit tervez. Válassza tehát szálláskeresőnket és egy szempillantás alatt megtalálhatja a legjobb apartmant kedvezményes áron. Ha a tengerpart közelében szeretne szállást találnia, akkor érdemes ellátogatnia a szallaskeres.hu weboldalra, mert itt az összes Zadar riviérai szállás megtekinthető esz és bátran válogathat majd ezek között.