Zászlószezon egész évben!

Májustól indulnak a kültéri rendezvények és fesztiválok, melyeknek nélkülözhetetlen eszközei a zászlók. A múltban száműzött termékek mára feszített formában újra hódítanak. A feszített zászlók nagy előnye, hogy a reklámüzenet akkor is jól olvasható, ha nem fúj a szél. Ezzel együtt a zászló szélben való mozgása vagy kis mértékű lobogása megmarad. Figyelemfelkeltő hatását kifejti.

[wp_ad_camp_1]

A hordozható zászlók közül a strandzászlók és a mobilzászlók a legnépszerűbbek. A strandzászlók kisebb méretűek, jellemzően zászlóforma szerint „csepp” vagy „uszony” formájúak. Nagyobb társaikat a mobilzászlókat olyan helyen használják, ahol elvárás a négyzet formájú zászló és igényként merül fel, hogy 2-4 oldalról, messziről is látható – 5 méter magas – reklámeszközt alkalmazzunk.

A különböző talajtípusokhoz (beton, föld, homok) másfajta zászlótalpak valóak, ezért fontos előre tudni, hogy hova lesz kihelyezve. Alap kiszerelésben célszerű a lehetőségekhez képest univerzális kis helyet foglaló „Pók” talpat vásárolni és csak speciális esetben – akár utólag – leszúrható talpat beszerezni.

Ennél a terméknél továbbá különösen nagy jelentősége van a grafikai sablonfájlnak! Ezért célszerű nyomtatással együtt olyan cégtől megrendelni, akinek a szerkezet is raktáron van. Ellenkező esetben könnyen elképzelhető, hogy a megvásárolt zászló szerkezethez nem illeszkedik a legyártott zászló nyomat.

A strandzászlóhoz gyártott zászlónyomat ellenáll a szélnek és az UV sugárzásnak. Átlagos használat mellett egy év garanciát vállalunk a zászlórúdra, valamint magára a zászlóra. Ahhoz, hogy hosszú távon számíthasson a strandzászló, beach flag esztétikus megjelenésére érdemes erős szélben szétszedni és szélvédett helyen tárolni. A zászlónyomat 110gr súlyú poliészter textilből készül, kültéri nyomtatási technológiával. A grafika a hátoldalon tükörben látszódik. A nyomat mosózsákban, kímélő programmal, mosógépben mosható.