A Cartoon network gyerekcsatorna műsorai

A Cartoon Network a Turner Broadcasting System, a Time Warner Inc. leányvállalatának kábeltelevíziós hálózata, amely rajzfilmeket sugároz. A Time Warner Inc. globális média- és szórakoztatóipari vállalat, amely a televíziós hálózatok, a filmek és a szórakoztatás, valamint – egészen a közelmúltig – a kiadói területekre összpontosított.

[wp_ad_camp_1]

Cartoon network műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon ezért kattintson bátran ide és megtekintheti az egész heti cartoon network műsort, tehát ha tudni szeretné milyen rajzfilmek mennek majd a hétvégén, fel kell keresnie minket. A Cartoon Network 1992-ben alakult animációs tartalmak gyártására és sugárzására. Ez a Turner Broadcasting System keretében működő elsődleges hálózat, amely animált szórakozással célozza meg a gyerekeket és a fiatal felnőtteket. Jelenlegi és népszerű programjai között szerepel az Adventure Time, a Ben 10, a Johnny Bravo, és a Powerpuff Girls. 2001-ben a Cartoon Network elindította egy animációs felnőtteknek szóló programozási szegmenst, amely 18-34 éveseket célzott meg. Noha ezt nem tekintették külön hálózatnak, az idősebb közönségeket célozta meg, akik a hálózat becslése szerint folytatnák a Cartoon Network nézését 23 óra után is, ha több felnőtteknek szóló humoros műsor és érett tartalom lenne benne.

A Cartoon Network programozáson kívül a 24 órás kábeltelevíziós hálózaton gyerekeknek és felnőtteknek nyújt online tartalmat is. 2014 márciusában a Turner Cartoon Network vadonatúj eredeti online tartalom gyűjteményt adott ki. A Cartoon Networkön ezen a hétvégén megtekintheti az Angelo rulezt, a Gumball csodálatos világát, Csoda Kitty-t, és a Tini titánok harcra fel rajzfilmet is. Amennyiben megtekintené a teljes heti műsort és a kezdési időpontokat, keresse fel bátran a musor.tv-t és itt mindent megtudhat ráadásul más mesecsatornák műsorát is megtekintheti majd.