A legjobb Asus laptopok 2020-ban

A legjobb Asus laptopok amelyek megvásárolhatók az Asus hatalmas választéka között rejtőznek és az Asus esetében nem feltétlenül a drágább laptop a jobb álasztás. Ezért fésültük át az Asus katalógusát a legjobb laptopok bemutatása érdekében.

[wp_ad_camp_1]

Az Asus lenyűgöző újításai és megfizethető hordozható notebookjai elismertté tették a márkát a piacon. Asus Zenbook 13: az Asusnak köszönhetően prémium hordozható számítógépet kaphat alacsony áron. A ZenBook 13 UX333FA nem csak az egyik leghosszabb élettartamú laptop, hanem több száz dollárral olcsóbb, mint a Dell és az Apple  opciói. Ez a 13 hüvelykes laptop közel 11,5 órát bír a Laptop Mag akkumulátor teszten, és végtelenül megbízható is. Rengeteg portja van, beleértve a C-típusú USB-t és az A-típusú USB-t is. Ez az egyik legjobb Asus laptop. Asus Chromebook Flip: A 14,1 hüvelykes Chromebook Flip C434-nek olyan kijelzője van amely sokkal kisebb, mint amire számíthattál.

Alumínium kivitelezésű és egyetlen töltéssel közel 10 órán át tart. Asus Zenbook 14: A ZenBook 14 UX433 azt mutatja, hogy az Asus arra törekszik, hogy segítsen könnyíteni a pénztárcáján és a táskáján is. 999 dollártól kezdve az UX433 egy 14 hüvelykes képernyőhöz illeszkedik az alvázban, ráadásul sokkal könnyebb mint más laptopok, így a hordozása nem lesz nehéz. S Core i5 CPU, 8 GB RAM és a 256 GB-os SSD dobja fel a laptopot és ez az ár egy versenyképes csomagot biztosít. Kipróbáltuk az 1,198 dolláros konfigurációt, amely ugyanolyan nagyszerű, Core i7 processzorral, 16 GB memóriával és 512 GB SSD-vel. Asus Rog Strix Scar III: a legjobb Asus laptopok között van az Asus ROG Strix Scar III, amely gyakorlatilag mindent megad, amire szüksége van egy gaming-laptophoz. A kedvenc játékai nagyon jól néznek ki majd ezen az élénk, csodaszép 240 Hz-es képernyőn.