A PC összerakás online is megtörténhet

A gépösszerakás nem való mindenkinek. Sokakban felmerül ez a gondolat, azonban jobban beleásva magát az illető rájön, hogy nem is olyan egyszerű a dolga, mint azt elsőre gondolta.

[wp_ad_camp_1]

Ezen a weboldalon (https://www.konzolokszervize.hu/geposszerako) online is eldöntheted, hogy milyen alkatrészekből álljon össze a PC-d. A Konzolok Szervize weboldalán ugyanis a látogató rendelkezésére áll az online gépösszerakó. Ennek köszönhetően, egy helyről részletesen össze lehet válogatni mindent, amiből felépül egy számítógép. Sokan próbálják lesni a különféle akciókat különböző weboldalakon. De mennyire éri ez meg?

A processzor innen, videokártya onnan, az alaplap amonnan és mire a lista végére ér a rengeteg postaköltségből például már összejönne egy táp, vagy egy gépház. Éppen ezért nem árt többféle számítást elvégezni, amikor gépépítésre adja valaki a fejét. Az esetek nagy részében az a legjobb választást, hogyha megpróbálunk mindent egy helyről beszerezni. Nincs is annál zavaróbb, amikor már mindent kézbesített a futárszolgálat embere, de még nem lehet összerakni a gépet, mert hiányzik például az SSD, ami az egyik weboldalon még akciós volt, de később kiderült, hogy nincs is raktáron.

A Konzolok Szervize weboldala folyamatosan aktualizálva van, ezért leegyszerűsödik a gépépítés alapja, ami nem más, mint az alkatrészek kiválasztása. Biztosak lehetünk benne, hogy minden egyszerre meg fog érkezni és már kezdődhet is az építés. A garancia miatt sem kell tíz felé rohangálni, hiszen egyetlen helyről származik az összes alkatrész. Esetleg a megjelenítőt, ami lehet egy gamer monitor, vagy egy tévé, már máshonnan is beszerezhető, mivel ezekre általában ingyenes a szállítása a magas áruk miatt. Azért, hogy teljes legyen az összkép, a Konzolok Szervize csapata felhívja a figyelmet a különféle gamer perifériákra és gamer székekre, mert csak így lehet teljes az élmény. Most már nincs szükség papírra és ceruzára azért, hogy felírogassuk, mit honnan szeretnénk beszerezni, hiszen az online gépösszerakó egy gyors és modern megoldásnak számít.