A petrezselyem levele eltünteti a ráncokat és pattanásokat

Sajnos az igazság az, hogy már szinte mindenki tapasztalt bőrhibákat élete során, legyen az pattanás, ránc, bőrallergia, stb. A jó hír az, hogy ezekre már rengeteg különböző kozmetikumot lehet, kapni, viszont a rossz hír az, hogy ezeket a drága krémeket nem mindenki engedheti meg magának, ráadásul ezek a krémek nem is hozzák meg mindig a várt eredményt.

[wp_ad_camp_1]

Felesleges tehát egy vagyont költeni kozmetikumokra, ha otthon is el lehet készíteni egy krémet természetes anyagokból, amely ráadásul rendkívül hatásos is. Ehhez mindössze 2 egyszerű összetevőre van szüksége, citromra és petrezselyemre. Ez a kombináció fehéríti a bőrt és segít megtisztítani a bőrt a sötét foltoktól, szeplőktől és bármilyen bőrhibától. A petrezselyemben kétféle szokatlan összetevő található: az első az illékony olaj komponensek, mint a limonén, vagy az eugenol, a másik pedig a flavonoidok, például az apigenin, és a luteolin. Azt is tudnia kell, hogy ez a szuper egészséges növény tele van antioxidánsokkal és vitaminokkal, például B-5 vitaminnal, B3-al, B6-al és B1-el is.

Az arcpakolás elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szüksége: két evőkanál felvágott petrezselyem levél, 1 teáskanál citromlé, vagy almaecet, valamint 200 ml víz. Első lépésként tegye oda a vizet forralni, majd adja hozzá a felvágott petrezselyem levelet, és hagyja főni körülbelül 15 percig. Ezek után vegye le a tűzről és hagyja kihűlni, majd amikor eléggé meghűlt adjon hozzá 1 teáskanál citromlevet vagy almaecetet, ezek után pedig töltse ezt a keveréket egy üvegbe, és tárolja a hűtőben. Ezt a házi-készítésű krémet naponta reggel és este is lehet használni. A krém majd fehéríti és megtisztítja az arcot a pattanásoktól, ráncoktól és egyéb bőrhibáktól, így önnek újra tiszta és egészséges arca lesz ezzel az egyszerű házi-készítésű krémmel.