A SZÉP Kártya utalvány sokoldalúsága

A SZÉP Kártya igazán sokoldalú, sokféle felhasználási módot biztosító béren kívüli juttatási forma. A korábbi, cafeteria utalványok rendszerének átdolgozása, összevonása kapcsán jött létre. Bankkártyára emlékeztető formájával és használatával gyorsan kedveltté vált. Megnőtt az igény a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számának bővítésére is.

[wp_ad_camp_1]

Ha Ön még csak most ismerkedik a SZÉP Kártya által nyújtott lehetőségekkel, honlapunkon sok érdekes és hasznos információt, friss híreket, aktuális írásokat talál. Ha már használta is a pihenőkártyáját, azért is érdemes felkeresnie honlapunkat, hogy első kézből tájékozódhasson az új információkról, újdonságokról.

Országszerte több tízezer SZÉP Kártya elfogadóhely várja a kártyabirtokosokat, akik az utalványkártya három alszámlájának segítségével szállás, vendéglátás, továbbá szabadidő és rekreációs szolgáltatások költségeit rendezhetik kényelmesen, készpénz tényleges használata nélkül. A fizetés során mindig a tényleges összeg kerül levonásra, nincs túlfizetési probléma. A fizetés módja pedig a hagyományos bankkártyákhoz hasonlóan történhet POS terminálon, interneten – webáruházak, webshopok, illetve a kártyakibocsátó pénzintézetek online felületei segítségével -, továbbá a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

Aktiválja kártyáját az első használat előtt, és fedezze fel az ország szinte minden pontján megtalálható SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásainak sokszínűségét. Legyen szó aktív vagy passzív pihenésről, kulturális rendezvényről vagy egészségmegőrzésről, a szabadidő alszámla az Ön legjobb partnere. A SZÉP Kártya sokoldalú kikapcsolódási és szórakozási, és szálláslehetőséget biztosít az üdülés során. A vendéglátás alszámla pedig a hétköznapok során is ideális fizetőeszköz lehet.

Forrás: SZÉP Kártya