A zuhanyzó lefolyója

A WC eldugulása mellett a fürdőszobába lépve várhat ránk a zuhanyzó eldugulása is. Ez legalább annyira kellemetlen probléma, mint a WC esetében történő eltömődés.

[wp_ad_camp_1]

A zuhany duguláselhárítás csapata tippeket ad a megelőzésre, hogy elejét vehesse a problémának. Míg a konyhában az eltömődést főként a zsíros edények mosogatóvize és a kávézacc okozza, a zuhany, illetve kád lefolyójának eldugulását a hajszálak és a nagyobb szappandarabok. Ezek egy részének lefolyóba kerülését megakadályozhatjuk szűrőkkel, de a kisebbekét nem, így azok a csövekben lerakódást okoznak előbb vagy utóbb.

A zuhany duguláselhárítás szakképzett munkásokból álló csapata ezért azt javasolja, hogy időnként nézessük át a szennyvízcsatornát. A cég számos megoldást kínál arra, hogy ezt ellenőriztethessük, ilyen például a kamerás vizsgálat is. Ez hogyan működik? Ahogyan neve is mondja, kamerát vezetnek a csövekbe, hogy megnézhessék a dugulás okát, illetve csak ellenőrizzék a lefolyók állapotát.

A zuhany duguláselhárítás foglalkozó cég éjjel és nappal is házhoz hívható, hogy Önnek ne jelentsen problémát másnap sem az eltömődés. Ha nem szeretne a sütőporral, a szódabikarbónával és társaikkal vergődni, akkor hívjon minket.