Amigurumi fonalak kedvezményesen

Amigurumi fonal kínálatunk rendkívül széles, így többféle fonal közül is válogathat, amelyek különböző színűek és méretűek, van például sárga, rózsaszín, zöld, bézs, piros és kék amigurumi fonal is, amelyekből kiváló táskákat, ruhákat és figurákat is lehet kötni. Weboldalunkon, az akciosfonal.hu-n ráadásul folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat, így egy-egy fonalhoz rendkívül alacsony áron hozzájuthat.

[wp_ad_camp_1]

Amigurumi fonalak rendkívül kedvezményes áron rendelhetőek az akciosfonal.hu weboldalon. A Dora barna amigurumi fonal 100% akrilból készült, vékony, finom szálú, ezért 2-es méretű tűt érdemes vásárolni hozzá. A fonal 250 méter hosszú és súlya 100 gramm. A Favorite fehér fonal most 20%-os leárazással kapható, ezért érdemes lecsapni rá még ma! A fonal szintén 100% akrilból készült, fonalának vastagsága pedig közepes, vagyis 5-ös méretű tű ajánlott hozzá. A fonal 210 méter hosszú. A Dora rózsaszín fonal egy nagyon szép darab, amely 100% akrilból készült, így őszi és téli pulóverek, kardigánok, és egyéb meleg holmik kötésére használható. A fonal 250 méter hosszú és 100 gramm súlyú, vastagsága pedig igen vékony, ezért 3-as kötőtű ajánlott hozzá.

A Favorite türkizkék színű fonal szintén 100% akril, 210 méter hosszú és közepesen vastag, ami azt jelenti, hogy 5-ös méretű kötőtűt ajánlunk hozzá. A Favorite világosszürke fonal is ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, mindössze a színe más. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a magas minőségű amigurumi fonalakról, megéri fellátogatni weboldalunkat az akciosfonal.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes amigurumi fonal kínálatot is. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat a 30 725 1550 telefonszámon, vagy küld egy e-mailt a vevoszolgalat@akciosfonal.hu e-mail címre.