Az Alföldtől elrugaszkodva a hegyekbe

Bár a magyar Alföld is tartogat szépségeket és megannyi természeti látványosságot még azok számára is, akik inkább a pihenés kalandosabb, izgalmasabb formáját kedvelik, Ausztriában is akad néhány helyszín, amit feltétlenül ki kell próbálni. Az Alföldtől elrugaszkodva, az ausztriai hegyekben is számtalan izgalom és természeti csoda várja a túrázókat.

[wp_ad_camp_1]

Az Ausztria rafting alkalmával érdekfeszítő és valóban izgalmas kalandokból vehetjük ki a részünket a Békatutaj Egyesület szervezésének köszönhetően. Amennyiben te is elvágysz, legalábbis egy rövidebb időre, az Alföld sík tájairól az ausztriai Alpokba, akkor feltétlenül kapcsolódj be az Ausztria rafting nevű kalandba, és biztosan nem fogod megbánni.

A gyönyörű ausztriai táj szépségei egy életre szóló emlékkel gazdagítanak, hiszen felejthetetlen túrán vehetsz részt. A vadvízi evezés pedig még inkább emeli a természeti táj nyújtotta szépségeket. Amennyiben te is szereted izgalmakkal teli napokkal megspékelni az unalmas, szürke hétköznapokat, feltétlenül próbáld ki az ausztriai rafting kalandot. Egy ilyen izgalmasnak hirdetett túrából semmiképpen sem maradhat ki a hegymászás sem. Aki pedig még csupán kezdő a hegymászásban, annak sem kell megijedni egy ilyen ausztriai rafting túrától, hiszen A és B kategóriás pályák is vannak. Ennek köszönhetően tehát mind a kezdő, mind pedig a haladó hegymászók megtalálhatják magunknak a leginkább megfelelő kalandos kikapcsolódási lehetőséget.

Ha téged is érdekelnének a további tudnivalók, akkor látogass el honlapunkra, a www.bekatutaj.net-re, ahol bővebben is olvashatsz egy-egy ilyen Ausztria rafting programról. Az itt található valós képek pedig biztosan a te kedved is meghozzák egy pörgősebb kimozduláshoz. Keress fel bátran bennünket, ha további kérdéseid is akadnának az indulás előtt!