Az American Airlines egy igen meghökkentő új szolgáltatással bővítette palettáját

Az American Airlines legújabb szolgáltatásával azokra az ügyfelekre koncentrált, akik nem akarnak a poggyászaikra órákig várni a repülőtereken, hiszen nagyon sokan üzleti célból utaznak és elképzelhető, hogy akár egy tárgyalást is lekéshetnek a poggyászra való várakozás miatt. Gondoltak még a kisgyermekes családokra is, hiszen egy gyerekkel órákat várni a csomagokra nem kis feladatot ró a szülőkre. Ezt a piaci rést szeretné kihasználni az American Airlines legújabb szolgáltatásával.

[wp_ad_camp_1]

Azoknak az utasoknak, akik ezt a különleges szolgáltatást igénybe veszik a megadott címre kiszállítják csomagjaikat és akár 4 órán belül már ki is csomagolhat. Az tény, hogy sokszor egy igazi tortúrának számít, mire valaki a csomagjaihoz férkőzik az egyes reptereken. Ha éppen egy hosszabb repülés után vagyunk, akkor nem éppen a legkipihentebb állapotban szorongunk a poggyászkiadó előtt a többi emberrel együtt. Az American Airlines felvette a kapcsolatot egy csomagküldő szolgálattal és együttműködést ajánlott nekik.

A különleges szolgáltatás még elutazás előtt érdemes megrendelni a cég honlapján keresztül, hiszen ez az ügyintézési mód a leggyorsabb. A szolgáltatásért 30 és 50 dollár közötti összegeket kell majd fizetnünk, de valószínűleg sokaknak így is megéri, hiszen nagyon sokszor – főleg az üzleti életben – az idő pénz! Van azért néhány megkötés a szolgáltatás igénybevétele esetén, hiszen körülbelül 64 kilométeres távolság az, ahová maximum ki lehet szállíttatni a csomagokat. Most már igen sok repülőtéren élhetünk ezzel a lehetőséggel. Lehet, hogy nem lenne szabad kihagynunk?