Bence folyami hajós élménybeszámolója részletesen

Mielőtt belevágnának a hajós munkákba, illetve nekivágnának a fél világ körbehajózásának, sokakban különböző kétségek merülnek fel. Ám ez nem szükségszerűen vonja maga után, hogy nem vagyunk alkalmasak erre a munkára. Azoknak is voltak kétségeik, akik ma már semmiképpen sem mondanának le a hajós munkáról.

[wp_ad_camp_1]

Bence folyami hajós beszámolója is e tényt látszik alátámasztani, de mellette még rengeteg olyan beszámolót olvashattunk, ahol a kezdeti kétségek megvoltak. Az ő terveiben már az előző egy-két évben szerepelt, hogy hajón szeretne majd dolgozni. Ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az utánaolvasást és az információszerzést követően jelentkezzen a munkára. Ekkorra már az is megfogalmazódott benne, hogy biztosan ki szeretné magát próbálni ezen a területen.

A fórumra ellátogatva rengeteg információt kapott. Ezután felkereste a www.crew.hu ügynökséget, ahol nagyon segítőkészek voltak – mondja el Bence folyami hajós beszámolójában. Nem volt könnyű, hiszen a nyelvtudása alapján már az elején jól tudta, hogy egyelőre csupán konyhai kisegítő állás jöhet szóba. A munkába állás előtt csupán néhány nap alatt összeállt az a kis csapat, ahol mindenki jól érezte magát. Első útja Budapestről Stuttgartba vezetett. Az indulást megelőző, még otthon töltött pár nap szinte magától elrepült – mondja Bence folyami hajós beszámolójában is. De ugyanilyen gyorsan teltek a napok a munkába állását követően is. Hangsúlyosan felhívja a jelentkezni kívánók figyelmét arra, hogy nem minden esetben kell úgynevezett rabszolgamunkától tartaniuk, hiszen a munkaidőn belül is vannak mind kisebb, mind pedig nagyobb szünetek.

A legfontosabb, mint Bence folyami hajós beszámolójában szintén hangsúlyozza, az nem más, mint a kitartás. Ha a szemünk előtt lebeg a cél, akkor sokkal jobban megy minden. Amennyiben szeretnél bővebben is olvasni Bence folyami hajós beszámolójáról, látogass el a www.crew.hu honlapjára!