Béreljen irodát Zuglóban remek feltételek mellett!

Amennyiben cége számára igényes és komfortos irodát szeretne, mely jó helyen van, akkor a Zöld Pont Irodákat Önnek találták ki. Amit mi kínálunk azok az olcsó budapesti belvároshoz közel, így nagyon jól megközelíthető, kis- és közepes méretű irodák. Ezek mellé számos üzletviteli szolgáltatást tudunk nyújtani. A kis és közép-vállalkozásoknak ajánlott tökéletes konstrukciókat kedvező feltételek mellett akár máris megkaphatja!

[wp_ad_camp_1]

A Zugló iroda kiadás az irodakiado.eu-n számos szempontból remek lehetőség, csak élnie kell ezzel a megoldással. A kiadó irodák, műhelyek, és raktárak lehetnek egészen kis méretűek, de akár több száz négyzetméteres kialakítás is kérhető. Összesen nem kevesebb, mint három ezer négyzetméteres épületünkben nyolcvan szeparált, jól megközelíthető helyiségből válogathat legjobb belátása szerint. A terület rendkívül jól van tagolva, kisebb és közepes helyiségekből áll. Amennyiben tehát több, kisebb irodát szeretne cégének bérelni egymás mellett, az is kivitelezhető.

A Zuglóban elérhető iroda kiadás esetében természetesen a rendkívül előnyös ár-érték arány is adott. A hangulatos helyiségek esetében az iroda bérleti díján felül természetesen a rezsi, és üzemeltetési költségek is adottak, amelyek viszont az épület környezetbarát és kifejezetten energia hatékony kialakításának köszönhetően alacsonyak maradnak. Az épület mellett szól, hogy kiválóan megközelíthető gépkocsival, de BKV-val, és személyvonattal is. Az ügyfelek és az alkalmazottak számára is tucatnyi tömegközlekedési eszköz használható.

Keresse fel a Zöld Pont Irodákat, béreljen Zuglóban mesés helyiségeket vállalkozása számára! Amit mi tudunk biztosítani, azt egyszerűen nem lehet visszautasítani, így ha olcsón akar igényes irodát, akkor máris kérhet személyre szabott ajánlatot.