Berendezések az igényes vendéglátás szolgálatában, a Vendi Hungária Kft. kínálatában

A lassan elhúzódó gazdasági válság tovább élezi a versenyt a vendéglátás területén is. A csökkenő keresleten a kiemelkedő minőséggel és az újszerű ételkínálattal van lehetőség változtatni. Igen ám, de ez miként valósítható meg a gyakorlatban? Az étlap kiegészítése korszerű ételféleségek sorával egy hatékony módja a meglévő vendégek megtartására, valamint újak bevonzására.

[wp_ad_camp_1]

A Thermo Mixer kiváló kiegészítője lehet a modern konyháknak! A Thermo Mixer egy olyan konyhai gép, amely funkcióit tekintve egyidejűleg képes keverni, és a hozzá szükséges hőmérsékleten folyamatosan melegíteni. Erre egy indukciós melegítőlap szolgál. Nemcsak helyet tud megtakarítani kis mérete révén, de időt is, hiszen a megszokott készítési idők töredéke alatt képes gyümölcslevesek, öntetek, mártások, meleg szószok, hollandaise vagy borchateau gyors elkészítésére. Keverő, dagasztó, reszelő, mixelő funkciókkal rendelkezik. Ki ne szeretne egy ilyen segédet a konyhában, aki hamar készít pürét, kis helyen is elfér, és ezek mellett nagyon okos, programozható.

A Sous-Vide technológia térnyerése egyre nagyobb ütemű, sok étterem látja meg benne az üzleti potenciált. A Sous-vide módszere abban áll, hogy vákuumtechnológiával csomagolt élelmiszereket hosszú ideig, állandó, pontos hőmérséklet ellenőrzés mellett főzzük.

A precíz hőmérséklet beállításoknak köszönhetően nagyon könnyedén lehet hal, baromfi vagy éppen marhahúsokat készíteni úgy, hogy azok ízei, színvilága tökéletes maradjon, és az értékes tápanyagokat se veszítse el a főzési eljárás során. A fine-dining éttermek már hatékonyan kihasználják a sous-vide technológia előnyeit, így magabiztosan ajánljuk minden étterem számára, akiknek fontos a minőség és a vevői elégedettség!

A folyamatos innováció a konyhai gépek területén is jelen van. Egyre modernebb gépek, újabb technológiák, új anyagok jelennek meg, melyek egyik napról a másikra begyűrűzik a hétköznapokba. A trendekkel igyekszünk lépést tartani mi is, és az új technológiákat megfizethető áron kínálni.

A nagykonyhai sütő-főző berendezések nagy súllyal szerepelnek kínálatunkban, az ipari konyhatechnológia a Vendi Hungária Kft. egyik fontos célterülete.

A légkeveréses és kombinált sütők nagykonyhai, cukrászati felhasználásra egyaránt alkalmasak. Technológiailag a legmodernebb készülékek közé tartoznak, amelyek könnyedén programozhatóak, időzíthetőek, egyszerre több étel készítésére is alkalmasak az ízek illetve az illatok keveredése nélkül. Automatikus riasztás, párásítás, gőzbefecskendezés, digitális vezérlőpanel mind mind olyan funkció, amelyek miatt érdemes ezeket a készülékeket választani. A nagyobb méretekben elérhető kombinált sütő-pároló berendezések komolyabb teljesítménnyel bírnak, és több lehetőség, funkció kínálkozik az ételek készítésére. A kombisütők használatának betanításában is állunk rendelkezésre.

Az általunk kínált különféle sütő-főző berendezések több méretben kaphatóak, ezáltal főzősorokba rendezhetőek. A konyha méretétől, adagszámától függően tudunk megoldást biztosítani minden egyes megkeresésre. Egyaránt szerepelnek nálunk elektromos és gázüzemű készülékek. A rendelkezésre álló hely, teljesítmény és az elvárt funkcionalitás egyáltalán nem probléma, ugyanis kínálatunkban biztosan szerepel Önnek megfelelő.

Teljes főzősorokat tudunk kialakítani, 600-as, 700-as, és 900-as méretekben. Ebbe ugyanúgy beépíthetőek a rendszer azonos méretű tűzhelyek, olajsütők, buktatható serpenyők, főzőüstök, de tárolós készüléktartó blokkokra az asztali kivitelű olajsütők, szeletsütők is telepíthetők. A sorba semleges elemeket is lehet alkalmazni, amelyek a kézi műveletek gyors elvégzésére ad egy megfelelő munkaterületet. Természetesen ezek modulárisak, így külön-külön is használhatóak, megvásárolhatóak.

Az álló kialakítású gépek mellett asztali készülékek is szerepelnek nálunk. Asztali grillek, szeletsütők, a 2-4 főzőlapos gáztűzhelyek, vagy olajsütők egyaránt kaphatóak. Kis súlyuk és méretük miatt könnyen mozgathatóak, szállíthatóak, kitelepüléseken, szabadban is kiválóan alkalmazhatóak.

Pizzériák részére professzionális pizzasütőket kínálunk. Nagy teljesítményű, és nagy kapacitású sütőkkel is foglalkozunk: egyidejűleg akár 18 pizza sütésére is képes gépet is rendelhet tőlünk, ha ilyen igénye lenne.

Vendi
Vendi

A Vendi Hungária Kft. már a tervezési fázisba is bekapcsolódik. Konyhatechnológiai tervezéssel segítjük megrendelőink optimális helykihasználását és az alkalmazott nagykonyhai technológiák teljes körű kihasználhatóságát. Ha felmerül a fejlesztés és vásárlás ötlete, szaktanácsadás szolgáltatásunkkal állunk az Önök rendelkezésére. Szakmai tapasztalatunkról megbizonyosodhat Ön is rögtön az első beszélgetés során, vagy akár referenciáinkat böngészve weboldalunkon! A kialakítás és árak optimalizálása érdekében a legcélszerűbb, ha a beszerzés mellett a tervezési és kivitelezési munkákat is a Vendi Hungária végzi el. Ezáltal a leginkább megfelelő árajánlatot tudjuk adni, hiszen a helyszíni állapotfelmérés alapján előre tudunk tervezni gépeink jellemzőivel, méreteivel, teljesítményével. A határidők pontos figyelembevételével dolgozunk, így a beépítést, kivitelezést is nyugodtan ránk bízhatja. Szakszerű szervizünk az egész ország területére kiterjed, akár a garanciaidőn túl is állunk rendelkezésére!

A Vendi Hungária Kft. kínálatában Ön is megtalálja ezeket a termékeket, sőt még további 10.000 termék közül válogathat! Folyamatosan bővülő web áruházunkban megtalálja mindazt, amire Önnek és konyhájának szüksége van. Várjuk bizalommal megkeresését! Célunk hogy Önnél is még több elégedett vendég forduljon meg, és többet profitálhasson üzletéből!

Forrás: Ipari konyhatechnológia – Vendi Hungária Kft.