Betegszállítás elérhető online is

Gyakran előfordul, hogy egy mozgásképtelen, vagy nehezen mozgó betegnek szállításra van szüksége, ilyenkor veheti igénybe betegszállítási szolgáltatásainkat. Mi a következő betegszállítási feladatokat tudjuk ellátni: betegszállítás otthonról a kórházig, otthonról a rendelőig, otthonról a rokonsághoz, beteg hazaszállítsa külföldről, valamint betegszállítás valamilyen rendezvényre. Bővebben ezekről a betegszállítás.eu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Betegszállítás elérhető villámgyorsan és kedvezményes áron a betegszállítás.eu weboldalon és itt elérhetőségeinket is megtekintheti. Betegszállítási szolgáltatásaink azért előnyösebbek más térítéses szállításoknál, mivel ajtótól ajtóig történnek, ami egy mozgásképtelen beteg esetében létfontosságú. Gyakran előfordul az is, hogy egy betegnek állandó kezelésre van szüksége, viszont nem szívesen fekszik be a kórházba, ilyenkor is szükség lehet rendszeres betegszállításra. Ebben az esetben a betegszállítás lehetővé teszi, hogy a beteg minden nap eljusson a kezelésére, viszont otthon, a saját ágyában tudjon aludni.

Amennyiben a továbbiakban bővebb leírást szeretne olvasni a betegszállításról, vagy netán több információt tudna meg a betegápolásról, házi gondozásról, illetve a vérszállításról, akkor csak annyi a dolga, hogy fellátogatja weboldalunkat, a betegszállítás.eu-t, és weboldalunkon mind megtalálhatja ezeket. Ha bármi kérdése lenne a betegszállítással kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye ezeket nekünk, ehhez pedig fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@szbservices.eu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran a +36 30 470 0911 telefonszámot és mi a lehető leghamarabb visszajelzünk önnek. Ha betegsége miatt nehezen mozog, viszont betegszállításra lenne szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal.