Bogártámadás Xshot játék

Ha szeretne fiúgyermeke számára egy tökéletes ajándékot, mellyel a szabadban játszhat, és amivel valóban elnyerheti vele tetszését, látogasson el a www.jatek-webaruhaz.hu oldalra és válogasson minőségi játékok közül, válassza az XShot Bogártámadás dupla csövű fegyver szettet, mellyel biztosan sikert fog elérni.

[wp_ad_camp_1]

A Bogártámadás XShot játék szett, remek ajándék lehet minden fiúgyermek számára. Ezzel a dupla csövű fegyverrel a legmenőbb rovarirtó válik a puskatulajdonosból. A játék során, a falhoz kell vágni a bogarat, majd célozni és lőni. A készletben megtalálható a dupla csövű szivacslövő puska, a bogarak és a szivacsos lőszerek. A fegyverrel könnyedén levadászhatóak a bogarak, amire még elemre se nincs szükség. A puska egyszerre két szivacsos lőszer kilövésére is alkalmas, így ha pontosan célzunk vele, akár egyúttal két bogarat is levadászhatunk. A termék minőségileg első osztályú, és 8 éves kortól ajánlott.

Látogassa meg a Póny Játék Webáruházat, ahol szinte minden játékot egy helyen megvásárolhat. Több ezer darabos készletünk közt böngészhetnek az érdeklődők, ahol népszerű játékok és minőségi márkák közül, garantáltan megtalálják a tökéletes játékszert, tartozzon a gyermek bármelyik korosztályhoz is. Az online áruházunk előnye, hogy itt a vásárlóinknak nem kell sorban állnia és órákat eltöltenie a keresgéléssel. Mindent elintézhet akár este otthonából a fotelban ülve, vagy a reggeli kávéja mellett. A kiválasztott játék megrendelési menete nagyon egyszerű, nincs szükség az oldalon regisztrációra sem. Kedvező árainkkal, jutányosan juthat hozzá valóban minőségi termékekhez. A rendelést követően a játékot, 1-3 munkanapon belül, futárszolgálattal házhoz is szállítjuk Önnek. A csomag kiszállításáról vásárlóinkat e-mailben vagy sms-ben tájékoztatjuk.