Cityboard alacsony áron

A cityboardok a technika legújabb vívmánya, ezért nem csoda, hogy rengetegen keresik ezeket az elektromos járműveket manapság. A cityboardok nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget jelentenek, ráadásul a koordinációs képességet is fejlesztik. Bővebben a cityboardokról weboldalunkon, a kulonlegesbolt.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Cityboard alacsony áron elérhető széles kínálatban a kulonlegesbolt.hu weboldalon. A Hoverboard A8 fire az egyik legkiválóbb cityboard kínálatunkban, amelyet cégünk 1-2 munkanap alatt kiszállít, ráadásul a házhozszállítás költségei miatt sem kell aggódni, hiszen a házhozszállítás teljesen ingyenes. Minden cityboardra webáruházunk 1 éves garanciát vállal. A cityboard nagyon könnyen kezelhető, használatát akár néhány perc alatt el lehet sajátítani, hiszen csak annyit kell tennie, hogy rálép a járműre, majd a testsúlyát előre vagy hátra helyezi, kanyarodás esetén pedig jobbra vagy balra kell billenteni a lábat. Ez a cityboard csodás ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Minden cityboardhoz kapható külön burkolat is, valamint egyéb tartozékok kedvező áron. Az A8 fire hoverboard terhelése maximum 120 kg, működéséhez pedig minimum 20 kg szükséges. Az elektromos jármű képes megküzdeni bármilyen akadállyal és nagyon jó az alkalmazkodóképessége is. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna a cityboardokról, bátran keresse fel weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t és itt a teljes kínálat is elérhető lesz. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a + 36 70 249 38 39 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk minden kedves érdeklődőnknek.