Érdemes egyszer ellátogatni Dubaiba és megtekinteni a legújabb síkomplexumot

Azok, akik már voltak Dubaiban talán meg sem lepődnek azon, hogy most már síkomplexum is várja a turistákat, piheni vágyókat. A legújabb komplexumban bárkinek lehetősége nyílik kipróbálni a síelést és a snowbordozást. A síkomplexum legújabb vívmánya a pingvinekkel való játszadozás, amely elég extrémnek tűnhet egy-egy turista számára.

[wp_ad_camp_1]

A legújabb szolgáltatás bevezetéséhez 20 pingvin érkezett Dubaiba a texasi Sea Worldből és most már igazi luxuskörülmények között élhetik kis mindennapjaikat Dubaiban. A kis pingvinek igen emberbarátok és a síelők akár meg is simogathatják őket, hiszen nagyon könnyű hozzájuk férkőzni, sőt még ők kezdeményezik az ismerkedést. A síkomplexumban egy saját kis barlangot kaptak, ahová a síelőket rendszeresen betérhetnek egy kis pihenőre és élvezhetik a pingvinek társaságát. A pingvines móka ára igen borsos, hiszen ha 10 látogató összefog, akkor 40 percen keresztül 2 pingvin társaságában tölthetnek el körülbelül 40 percet. A következő pingvines csomag már egy kicsit drágább, de itt már 14 érdeklődőre jut 4 pingvin.

Ha éppen Dubaiba tervezzük a nyaralást vagy telelést, akkor semmiképpen sem érdemes kihagyni a síkomplexum meglátogatását. A helyszínen lehetőség van sífelszerelés bérlésére is, így azt bátran otthon is hagyhatjuk. Reméljük, hogy sok Dubaiba utazó, él majd a pingvinsimogatás, pingvinekkel való ismerkedés különleges lehetőségével. Nem sok alkalom adódik életünkben, amikor nem kell az Északi-sarkig szaladni egy kis extrém ismerkedésért, pingvin simogatásért!