Exit Games – szabadulós játékok minden mennyiségben

Zárták már be egy szobába, ahonnan csak bizonyos feladványok megoldása útján tudott kiszabadulni? Még nem? És szeretné? Élje át Ön is a szabadulós szobák nyújtotta borzongást, miközben az agyát is tornáztatja! Ehhez csak össze kell szednie egy kisebb csapatot, amelyben csupa vállalkozó szellemű egyén van, akik nem félnek a logikus gondolkodástól vagy éppen a lexikai tudásuk alkalmazásától.

[wp_ad_camp_1]

A http://www.exitgames.hu az a weboldal, ahol Ön is megtalálhatja a számos különböző kategóriába sorolható szabadulós játékunkat. Nálunk Ön is kedvére válogathat a fantasy, horror, sci-fi, rablásos, gyilkosságos, nyomozós, tudományos vagy éppen logikai játékaink közül. Annyi témával találkozhat az oldalunkon, hogy végül Ön sem fog tudni választani a számos remek lehetőség közül. Szabadulós szobáink mind élethűen és sok ráfordítással vannak elkészítve, így a játékosok valóban átérezhetik a játék szellemiségét. Mire az első feladványon túl lesznek már Ön is teljesen valóságosnak fogja érezni a helyzetet. És ez így is van rendjén, hiszen ki szeretne olyan játékban részt venni, amelynek úgy tűnik, hogy nincs valódi tétje? Csak nehogy megbénítsa Önöket is a félelem! Az Exit Games weboldaláról pedig kiválaszthatja azt a kalandot, amelyben a legszívesebben vennének részt.

Felkeltettük az érdeklődését? Készen áll élete legnagyobb kalandjára? Akkor keressen fel minket mihamarabb! Látogasson el weboldalunkra, az exitgames.hu-ra, és ismerkedjen meg szabadulós játékaink és szobáink kínálatával! Amennyiben megtalálta a megfelelőt, akkor arra kattintva pedig minden további szükséges információt megtalálhat. Kérdés vagy észrevétel esetén pedig keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 20 494 9957-es telefonszámon vagy az info@exitgames.hu e-mail címen!