Flanel ágynemű minden mennyiségben!

Nincs is esztétikusabb annál, mint amikor egy hálószobában szép és minőségi az ágynemű, és ez fordítva is igaz, tehát sokat ronthat egy hálószoba kinézetén ha nincs egy szép ágynem, ami passzolna a bútorokhoz, vagy legalább a fal színéhez. Weboldalunkon, a szepagynemu.hu-n rengeteg különböző flanel ágynemű között válogathat, amelyek rendkívül i minőségűek, ráadásul most leárazva kaphatóak.

[wp_ad_camp_1]

Flanel ágynemű széles kínálata várja önt tehát a szepagynemu.hu weboldalon, méghozzá pénztárcakímélő áron. A Marle Flanel Ágyneműhuzat Garnitúra egy 3 részes ágyneműhuzat, tehát a csomagban kapható 1 db kispárnahuzat, 1 db nagypárnahuzat és 1 db paplanhuzat is. Ha ön kedveli a természetes színeket, akkor ne habozzon, rendelje meg ezt az ágyneműt, hiszen keveredik rajta a zöld, a barna, a fehér és a fekete szín is, mindezek különböző mintákkal. Az Anni Bézs Flanel Ágyneműhuzat Garnitúra egy szintén vidám hangulatú ágynemű, amely pamutból, illetve flanelből készült. Az ágynemű mosható 30 fokon, kitűnő minőségű és nagyon puha, valamint meleg, így a téli szezonra tökéletes lehet.

A Paulina Flanel Ágynemű Garnitúra egy 3 részes darab, amelynek nagyon erős a varrása és teljesen bolyhosodás mentes, valamint bőrbarát is. Az ágynemű sző szerint tündéri, hiszen kellemesek a színei, és ha ebben fekszik igazából olyan érzése lesz, mintha Tündérországban feküdne. A paplanhuzathoz jár egy kispárnahuzat, illetve egy nagypárnahuzat is. Bővebb leírásért és a teljes kínálat megtekintéséért nem árthat fellátogatni weboldalunkat a szepagynemu.hu-t. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@szepagynemu.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 30 509 2418 telefonszámot.