Goji bogyó egyenesen Ningxia tartományból

A goji bogyó Kínából, Ningxia Hui tartományból származik, ahol sokkal több 100 éves ember él, mint bárhol a világon, ami annak köszönhető, hogy az itt élő emberek minden nap fogyasztanak goji bogyót. A goji juice nagyszerűen hat a szemre, a májra, a vesére, és az emberi szervezet más részeire is. A kínaiak elsősorban immunerősítőként használják, valamint látásjavításra és a májbetegségek kezelésére.

[wp_ad_camp_1]

A Goji bogyó egyenesen Ningxia tartományból származik tehát, de felfedezése óta a világ szinte minden részén használják már. A goji bogyó hatásai tagadhatatlanok, hiszen a gyümölcs rendkívül magas tápanyagtartalommal rendelkezik. A kínaiak szerint a máj összefüggésben áll a szem egészségével, így ha a goji bogyóval le tudják küzdeni a májbetegségeket, akkor a szem is sokat javulhat. A goji bogyó ellaginsavat is tartalmaz, ami megakadályozza a DNS mutációt, és a rák kialakulását is képes megelőzni. A gyümölcs védi szívet is, ráadásul az immunrendszer megerősítésében is fontos szerepet játszik. Képes teljesen regenerálni a szervezetet, csökkenti az izomlázat és a felnőttkori diabétesszel is könnyen meg tud küzdeni.

A goji bogyót már lehet gyermekkortól is alkalmazni egészen idős korig, hiszen szinte minden emberi testrészre jó hatással lehet. Bátran lehet fogyasztani immunerősítő céllal, májbetegségek leküzdésére, látáshibák kiküszöbölésére, daganatos betegségek ellen, valamint valamilyen betegség megelőzésének céljával. További információkért és részletekért ne habozzon, látogassa fel bátran weboldalunkat a goji-bogyo.biofitness.hu-t, hiszen itt a goji bogyó teljes leírását is megtalálhatja. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a goji bogyó termékekről, mindenképp vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az vasarlas@biofitness.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 70 7733 059 telefonszámot.